Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Imperial Ballrooms

Aviaţiei, Pipera, Sos. Pipera nr. 55, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0764.118.347, 0751.291.020, 0724.212.040

CAPACITATE

70-300

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.

Va oferim trei saloane decorate in stil aristocrat de catre designeri de top: Elisabeta, Ludovic si Victoria - situate in zona rezidentiala Aviatiei/ Pipera.

Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

EVENIMENTE REUSITE! Nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete, targuri, concerte live, degustari de vinuri.

ARTA CULINARA. Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita. Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri.

OSPITALITATE, CAPACITATE. Saloanele Imperiale reusesc sa impresioneze printr-un design luxuriant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa, precum si prin o delimitare atenta a saloanelor, putand gazdui intre 80 - 500 persoane. Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita, va scuteste de grija gasirii unui loc de parcare.

Spatiul centrului nostru de evenimente din Aviatiei/ Pipera este structurat in trei parti atent delimitate cu spatii de primire individuale tip lounge, personalizate cu gust.

Meniuri evenimente Imperial Ballrooms

MENIU NUNTA ALL INCLUSIVE - 69 €

MENIU TRADITIONAL ROMANESC ALL INCLUSIVE - 65 €

MENIU NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE - 73 €

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Imperial Ballrooms

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Imperial Ballrooms.

Saloanele Imperial Ballrooms

Salon Ludovic

70-130 persoane

Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic Salon Ludovic

Cu o capacitate de 70-130 de locuri este destinat evenimentelor de dimensiuni mai mici. Tapetul venetian si candelabrele luxuriante va intampina intr-un spatiu cald, elegant, personalizat. Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita, va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Salon Victoria

90-170 persoane

Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria Salon Victoria

Cu o capacitate de 90 - 170 de locuri potrivit evenimentelor de dimensiuni medii. Primirea in salonul Victoria se face printr-o gradina cu brazi si plante exotice. Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita, va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Salon Elisabeta

150-300 persoane

Salon Elisabeta Salon Elisabeta Salon Elisabeta Salon Elisabeta Salon Elisabeta Salon Elisabeta Salon Elisabeta

Cu o capacitate de 150 - 330 locuri, poate lua forma unui salon nunta sau unui eveniment corporate mai amplu. Primirea in stil baroque intr-un lobby spatios cu pian si lounge. Decorul luxuriant, tapetul venetian si ringul generos sunt calitatile ce fac diferenta. Gradina Salonului Elisabeta va ofera un loc special de relaxare, o insula de verdeata si arome de trandafiri. Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita, va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Solicita oferta de la Imperial Ballrooms Solicita oferta de la toate locatiile