Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Imperial One

Grozăveşti, Orhideea, Șos. Orhideelor nr. 1, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0764.118.347, 0749.637.368

CAPACITATE

40-1000

MENIURI DE LA

45 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Unic prin design si versatilitate, Imperial ONE va ofera 4 variante de spatii perfect dotate, destinate evenimentelor din viata dumneavoastra, saloanele: Arena One, Victoria One, Ludovic One si Vert Lounge.

O echipa de profesionisti cu expertiza in industria evenimentelor va fi alaturi de dvs. pe tot parcursul experienței IMPERIAL ONE.

ARENA ONE (minim 170 pers – maxim 1000 pers) Este grandios si spectaculos, perfect pentru nuntile mari de o elegantă aparte! ARENA ONE este unic in Romania prin dotărilor sale tehnice, spectacolul de lumini, ecranele led imense si amenajarea luxurianta . ARENA ONE este locul care te lasa fara respiratie unde evenimentele capătă dimensiunea unor spectacole. ARENA ONE are capacitatea de a se transforma in ceea ce priveste dimensiunea dar si destinatia in functie de necesitatile clientilor nostri. Pentru a vizita aceasta locatie si pentru a vedea spectacolul de lumini trebuie sa aveti o programare speciala, vizionarile se fac in zile fixe stabilite de comun acord deoarece necesita asistenta cu personal tehnic.

VICTORIA One (minim 100 pers- maxim 200 pers) Elegantul salon este dedicat nuntilor de dimensiuni medii. VICTORIA ONE este amenajat in stil clasic . Candelabre cu cristale, tapetul deosebit imbinat cu lemnul masiv dar si dotarile deosebite cu lumini ambientale care va ofera optiunea de a alege culoarea in tema evenimentului, acestea sunt câteva dintre atuurile acestui salon .

LUDOVIC ONE (minim 40 pers- maxim 60 pers) Cochet si discret acest salon se potrivește perfect nuntilor intime sau cununiilor civile de dimensiuni mai mici. LUDOVIC ONE prezinta un concept modern minimalist unde arhitectii au imbinat perfect elementele de sticla si lemn masiv cu lumina ambientala.

VERT LOUNGE (minim 80 pers-maxim 120 pers) Salon destinat nuntilor de dimensiuni medii sau mici. Designul luminos si original cat si amenajarea bazata pe nuante de verde fac din VERT LOUNGE un loc cald, primitor, cu un aer proaspat, asemanator saloanelor de la curtile regale . VERT LOUNGE este versatil, având posibilitatea de a fi amenajat in diverse forme datorita obiectelor de mobilier si decoratiuni pe care vi le punem la dispozitie.

AVANTAJELE LOCATIEI IMPERIAL ONE

Meniuri evenimente Imperial One

OFERTE NUNTĂ

OFERTĂ NUNTĂ - la cheie, mai și noiembrie - 61 euro [format PDF 0.3MB] NUNTĂ DUMINICA - ofertă specială - 59 euro [format PDF 0.3MB] MENIURI NUNTĂ - tradițional, basic, silver, gold, platinum - de la 63 euro [format PDF 0.3MB]

OFERTE BOTEZ

BOTEZ DUMINICA - candy bar cadou - 45 euro [format PDF 0.3MB] MENIURI BOTEZ - All Inclusive, două variante - de la 49 euro [format PDF 0.3MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Imperial One

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Imperial One.

Saloanele Imperial One

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Imperial One