Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Iris Ballroom

Piata Presei, Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 1B, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0745-500-050

CAPACITATE

30-660

MENIURI DE LA

47 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Situat in Piata Presei Libere, Iris Ballroom reprezinta cadrul ideal pentru nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, baluri de absolvire, seminarii si conferinte.

Va pune la dispozitie 5 saloane spatioase, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili. Acestia vor sta cu placere la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea, cat si reteta unui eveniment de neuitat.

AVANTAJELE LOCATIEI NOASTRE

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Meniuri evenimente Iris Ballroom

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Iris Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Iris Ballroom.

Saloanele Iris Ballroom

Salonul Rubin

170-660 persoane

Ambianta din salonul RUBIN este una deosebita si am reusit sa imbinam perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 170 la 660 invitati. Cu un design unic, semineul va fi o reala atractie pentru invitatii dumneavoastra, iar ringul de dans de dimensiuni impresionante v-a transforma intr-o adevarata poveste primul dans al mirilor.

Salonul Cristal

70-140 persoane

Salonul CRISTAL dispune de un ring de dans generos pentru a profita la maxim de buna dispozitie, terasa proprie, lumini ambientale, sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri.

Salonul Safir

70-130 persoane

Salonul SAFIR va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra. De la lumini, la tapet si mobilier, toate au fost alese cu grija pentru o ambianta perfecta. Salonul SAFIR dispune de ring de dans, terasa proprie, lumini ambientale , sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 132 locuri.

Salonul Ametist

30-60 persoane

Micut, dar cochet, salonul AMETIST poate gazdui de la 30 la 60 persoane, fiind locul ideal pentru organizarea evenimentelor de mica amplitudine: aniversari, zile onomastice, botezuri, cununii si petreceri pentru copii. Salonul Ametist dispune de terasa proprie, lumini ambientale , sistem de ventilatie si AC.

Diamond Garden - Cort de Evenimente

70-140 persoane

Daca iti doresti o petrecere aproape de centrul Bucurestului, dar in mijlocului naturii, salonul DIAMOND este alegerea perfecta. Salonul dispune de sistem de ventilatie, AC si vedere deosebita spre fermecatoarea noastra gradina . Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Iris Ballroom