Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Jardin des Merveilles

Pipera, Str. Petricani nr. 11D, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0737.100.100

CAPACITATE

60-300

MENIURI DE LA

50 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Jardin des Merveilles este singurul complex de nunti din Bucuresti care este situat pe malul unui lac, fara sa fie in afara orasului.

Saloanele sunt inconjurate de natura, vegetatie naturala, fiecare salon avand terasa cu vedere spre lac unde pot fi amenajate mese in aer liber, pajiste pe care se poate pregati berbecut la protap si pontoane unde pot fi oficiate cununii religioase.

Fara sa fie nevoie de prea mult noroc puteti sa intalniti rate salbatice, fazani sau lebede, sa admirati apusul de soare in timp ce pe luciul apei se reflecta imaginea manastirii Plumbuita. Jardin des Merveilles gazduieste cinci saloane - Capricci Bianchi, Moonlight, Ivory si cele mai noi locatii, White Piano si Posh.

Saloanele au o capacitate minima de 30 si maxima 600 persoane si terasa proprie cu vedere catre lac. Terasele saloanelor sunt izolate prin stalpi corintici si recreeaza atmosfera seratelor marilor imperii ale Antichitatii.

Jardin des Merveilles poate gazdui toate tipurile de evenimente, spre exemplu:

Pornind de la teme si idei de divertisment, Jardin des Merveilles va asigura consultanta si logistica necesara pentru a va oferi evenimente cu adevarat personalizate.

Jardin des Merveilles percepe avans doar 10% la semnarea contractului, pentru oricare dintre meniurile din oferta.

Doriti un salon de evenimente intr-adevar maiestuos? Press House Ballroom gazduieste mai multe saloane pentru toate gusturile. Sunt adevarate ballroom-uri, fiecare cu o arhitectura deosebita bazate pe devotament, pasiune si profesionalism - detalii aici.

Meniuri evenimente Jardin des Merveilles

SERVICII INCLUSE IN MENIURI NUNTA

Wedding planner, Covor rosu la intrare, Stalpisori metalici exteriori, cu cordon rosu

Ospatari (1 la 2 mese de cate 12 persoane ), 1 sef de sala si 1 barman

Suport pentru opisul de primire a invitatilor, Mese de cocktail in exterior 2/4 bucati

Huse de scaune (pt. scaunele de conferinta, la scaunele chiavari - fara huse)

Fete de masa, casuta de dar, Suporti pentru lumanarile de cununie

Lumini pe ponton si terasa (unde permite locatia), Rame pentru numerele de mese

Descarcă - NUNTĂ PROMO - Ultra All Inclusive, 60 euro + 10% taxă de servicii [format PDF 0.6MB] Descarcă - MENIURI NUNTĂ - de la 50 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - BOTEZ MY FIRST PARTY - preț 45 euro + 10% taxă de servire[format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI CORPORATE - de la 12 euro [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Jardin des Merveilles

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Jardin des Merveilles.

Saloanele Jardin des Merveilles

Salon Capricci Bianchi

240 locuri la mese

Capricci Bianchi este povestea unui salon tip cort alb imaculat, foarte proaspat, diafan si ludic, ce ar putea fi asociat primaverii. Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon Moonlight

80 locuri la mese

Salonul Moonlight vorbeste despre implinire, stabilitate, impozanta in culorile toamnei. Este al doilea salon al locatiei Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Salon Ivory

260 locuri la mese

Salonul Ivory este povestea din gradina de vara si propune o experienta intermediara, usoara dar bogata, cu copaci infloriti. Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon White Piano

200 locuri la mese

White Piano este un salon sofisticat si pretios unde visele tale de a fi in centrul atentiei vor deveni realitate. Salonul dispune pe terasa cu iesire la lac si de piscina care poate fi decorata cu flori plutitoare, lumanarele sau fantanite arteziene.

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon Posh

100 locuri la mese

Organizeaza-ti evenimentul in Posh unde tu si invitatii tai va veti simti cu adevarat posh. Din Posh de la masa ta poti admira oaza de verdeata din jur, lacul dar si cerul fara sa stai stresat de vremea din ziua evenimentului. Interiorul este decorat in culori aurii pentru a intregi senzatia luxurianta.

Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului.

Solicita oferta de la Jardin des Merveilles Solicita oferta de la toate locatiile