Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2016 - 2017

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Jardin des Merveilles

Pipera, Str. Petricani nr. 11D, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0737.100.100

CAPACITATE

60-300

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Jardin des Merveilles este singurul complex de nunți din București care este situat pe malul unui lac, fără să fie în afara orașului.

Saloanele sunt inconjurate de natură, vegetație naturală, fiecare salon având terasa cu vedere spre lac unde pot fi amenajate mese în aer liber, pajiște pe care se poate pregăti berbecuț la proțap și pontoane unde pot fi oficiate cununii religioase.

Fără să fie nevoie de prea mult noroc puteți să întâlniți rațe sălbatice, fazani sau lebede, să admirați apusul de soare în timp ce pe luciul apei se reflectă imaginea mânăstirii Plumbuita.

Jardin des Merveilles gazduiește cinci saloane - Capricci Bianchi, Moonlight, Ivory si cele mai noi locații, White Piano și Posh.

Saloanele au o capacitate minima de 30 si maxima 600 persoane și terasă proprie cu vedere către lac. Terasele saloanelor sunt izolate prin stâlpi corintici și recreează atmosfera seratelor marilor imperii ale Antichității.

Jardin des Merveilles poate găzdui toate tipurile de evenimente, spre exemplu:

Pornind de la teme şi idei de divertisment, Jardin des Merveilles vă asigură consultanţa şi logistica necesară pentru a vă oferi evenimente cu adevărat personalizate.

Doriți un salon de evenimente intr-adevar maiestuos? Press House Ballroom gazduieste mai multe saloane pentru toate gusturile. Sunt adevarate ballroom-uri, fiecare cu o arhitectura deosebita bazate pe devotament, pasiune si profesionalism. Detalii aici.

Mai multe detalii? Viziteaza www.phb-events.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Jardin des Merveilles

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Jardin des Merveilles.

Meniuri evenimente Jardin des Merveilles

OFERTA PROMOTIONALA ULTRA ALL INCLUSIVE 2017 - 69 €

Primire - Prosecco

Gustare - Foie gras pe pat de pain du pais cu dulceață de ceapă roșie, Ruladă din șuncă York, cașcaval, nuci și stafide, Castravete cu cremă de brânză, Canape cu somon fume, Canape cu spumă de brânză și smochină, Rulou din șuncă cu salată de crudități, Tartă cu spumă de ton și mascarpone, Aspic de curcan, Canape cu pastă de măsline verzi și negre

Preparat din peste - Șalău de Nil cu orez basmati, ratatouille și sos de șampanie cu fulgi de migdale

Preparat traditional - Mix de sărmăluțe în foi de varză ți foi de viță de vie servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute

Fel principal - Rulou din piept de pui cu caise confiate, Cotlet de porc în crustă de ierburi mediteraneene, Cartofi gratinați cu șofran, Salată de valeriană cu roșii cherry

Tort personalizat și prosecco, Asortiment de panificație

OPEN BAR

Whisky J&B / Johnny Walker Red Label, Vodka Absolut / Skyy / Tazovsky, Gin Beefeater / Gordons, Vermut Martini Bianco / Cinzano, Crema de whisky, Aperol Spritz, Hugo Spritz, Tequila Olmeca

Apă minerală plată și carbogazoasă, Carbogazoase gama Coca-Cola, Suc necarbogazos (portocale, piersici, mere), Cafea la filtru

Vin alb / roze / roșu Import, Prosecco tort

OFERTA INCLUDE

DJ și sonorizare pentru DJ, lumini scenă, lumini ambientale interior

Hostess întâmpinare, aranjamente florale*, Meniuri și place carduri pe mese, mix de alune și covrigei, fructe pe mese, Amenajare salon: fețe de masă, scaune Chiavari, șervete

Covor rosu intrare, Covor lumini intrare, Stâlpișori metalici exteriori covorului rosu, Căsuță dar, Mese cocktail interior-exterior, Stâlpișori cocktail interior-exterior

* aranjamente din flori naturale, cuprinse în pachetul standard, așezare 12 persoane la masă

Oferta este valabilă în limita datelor disponibile, pentru nunți organizate în sezonul 2017. Nu se cumulează cu alte oferte. Prețul include TVA și taxa de servire.

OFERTA NUNTĂ ULTRA ALL INCLUSIVE 2018 - 75 €

OFERTA NUNTA DUMINICA 2017 - 55 €

MENIU TRADITIONAL ALL INCLUSIVE

MENIU NUNTA GOLD ALL INCLUSIVE

MENIU NUNTA DIAMOND ALL INCLUSIVE

MENIU NUNTA PLATINIUM ALL INCLUSIVE

MENIU BOTEZ

Saloanele Jardin des Merveilles

Salon Capricci Bianchi

240 locuri la mese

Capricci Bianchi este povestea unui salon tip cort alb imaculat, foarte proaspat, diafan si ludic, ce ar putea fi asociat primaverii. Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon Moonlight

80 locuri la mese

Salonul Moonlight vorbeste despre implinire, stabilitate, impozanta in culorile toamnei. Este al doilea salon al locatiei Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Salon Ivory

260 locuri la mese

Salonul Ivory este povestea din gradina de vara si propune o experienta intermediara, usoara dar bogata, cu copaci infloriti. Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului. Poti intalni rate salbatice, pauni, broaste testoase.

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon White Piano

200 locuri la mese

White Piano este un salon sofisticat și prețios unde visele tale de a fi in centrul atenției vor deveni realitate. Salonul dispune pe terasă cu ieșire la lac și de piscină decorativă care poate fi decorată cu flori plutitoare, lumânărele sau fântânițe arteziene..

Se pot oficia cununii religioasa pe pontonul cu vedere spre manastirea Plumbuita. Dupa apusul soarelui decorul este completat de reflexia cladirilor iluminate de pe partea cealalta a lacului.

Salon Posh

120 locuri la mese

Metafish este povestea unui restaurant tip rustic-pescaresc, construit doar din lemn si materiale naturale, perfect integrat in natura, pe malul lacului unde poti vedea rate salbatice, pauni, broaste testoase, fluturi. Metafish are si o zona de mese direct pe nisip. Se pot oficia si cununii religioase in aer liber daca religia permite.

Face parte din locatia Jardin des Merveilles, singura locatie de evenimente din Bucuresti care este situata pe malul unui lac (Plumbuita) si care se afla in interiorul orasului.

Solicita oferta de la Jardin des Merveilles Solicita oferta de la toate locatiile