Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Jollero Ballroom & Events

Drumul Taberei, Str. Drumul Taberei nr. 115, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0748.116.938

CAPACITATE

40-270

MENIURI DE LA

63 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Dragostea nu este doar un sentiment, ci si o arta. La Jollero, obiectivul nostru in planificarea si designul de evenimente este ca nunta sa fie o reprezentare intensa a dragostei, sa se califice ca o arta sublima care reflecta particularitatile si idealurile voastre.

Nunta devine proiectia aspiratiilor mirilor, iar Jollero - artizanul nuntii. Descoperiti in pachetele noastre de nunta all inclusive o gama larga de optiuni si servicii, meniuri extraordinare desavarsite de maestrii bucatari Jollero, decoratiuni si accesorii cu stil, servicii impecabile pentru evenimente memorabile.

Fie ca va doriti o receptie stralucitoare, fie ca alegeti o petrecere mai intima, noi dam viata viselor voastre printr-o executie si eficienta la rang de arta. Saloanele dispun de Camera Miresei, Receptie si Terasa.

Visul tau - creatia noastra!

Meniuri evenimente Jollero Ballroom & Events

Descarcă broșura - MENIURI NUNTĂ - începând de la 63 euro [format PDF 2.1M]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Jollero Ballroom & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Jollero Ballroom & Events.

Saloanele Jollero Ballroom & Events

Salonul Grand

100-270 locuri la mese, 500 persoane cocktail

Daca evenimentul vostru se doreste a fi unul de exceptie si se adreseaza unui numar mai mare de participanti, va recomandam sa alegeti Jollero Grand Ballroom, un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate, generozitatea spatiului si frumusetea detaliilor, ci si prin functionalitate, intreg perimetrul sau fiind menit sa va ofere cadrul unei petreceri de nunta sau botez impecabile!

Jollero Grand garanteaza grandoarea ceremoniei voastre. Alegeti Grand pentru o atmosfera extravaganta! Salonul dispune de Camera Miresei, Receptie si Terasa.

Salonul Ambiance

40-120 locuri la mese, 350 persoane cocktail

Un cadru mai restrans si intim nu inseamna austeritate. Daca doriti sa organizati o nunta sau un botez pentru un numar mai mic de participanti, Jollero Ambiance Ballroom este salonul ideal, beneficiind de lumina naturala, candelabre, lumini ambientale, camera miresei si acces la terasa adiacenta.

Decorat in stil boem elegant cu o ambianta calda si accente Hollywood chic, acest salon situat la etaj, imprima o personalitate distincta receptiei pentru amintiri memorabile. Alegeti Ambiance pentru o atmosfera exclusivista! Salonul dispune de Camera Miresei, Receptie si Terasa.

Solicita oferta de la Jollero Ballroom & Events Solicita oferta de la toate locatiile