Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Jubile The Ballroom

Adresa 1: Pipera, Str. Emil Racovita nr. 7, Voluntari, Bucuresti [HARTĂ]

Adresa 2: Pipera, Sos. Pipera nr. 48, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0730.733.240, 0740.036.669, 0729.601.091

CAPACITATE

50-270

MENIURI DE LA

45 euro

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Jubile The Ballroom este mai mult decat un organizator de evenimente. Prin experienta noastra punem la dispozitie o gama larga de produse si servicii personalizabile.

Cu un portofoliu de nu mai putin de 8 saloane de evenimente in Bucuresti, la Jubile The Ballroom exista salonul perfect, potrivit pentru evenimentul tau. Poti alege intre locatia centrala de la Decebal, design-ul aparte al saloanelor din Pipera sau intimitatea si cadrul natural cu piscina generoasa si gradina ampla pe care ti le oferta locatia Jubile Concept.

FACILITATI SI AVANTAJE JUBILE THE BALLROOM

* Dacă data evenimentului dumneavostră se va afla sub incidența pandemiei provocate de COVID-19 și nu mai doriți să desfășurați evenimentul vă rambursăm intreaga valoare a avansului. De asemenea, puteți opta și pentru altă dată, la alegere, în care să vă desfășurați evenimentul.

Traieste si tu experinta Jubile The Ballroom!

Meniuri evenimente Jubile The Ballroom

NUNTA All Inclusive - iunie 2021, 55 euro[deschide link] NUNTĂ All Inclusive - octombrie 2021, 65 euro [deschide link] BOTEZ - All Inclusive, la 50 euro [deschide link] CUNUNIE ÎN GRĂDINĂ - All Inclusive, la 50 euro [deschide link] MEETING CORPORATE - meniuri la 15 euro [deschide link]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Jubile The Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Jubile The Ballroom.

Saloanele Jubile The Ballroom

Jubile Concept

110-270, pana la 1000 persoane

Locatia se afla in zona de Nord a Bucurestiului, intr-un cadru natural deosebit. Cele 5 saloane au un design elegant si functional, inspirat din tehnologia actuala, cu linii drepte si forme geometrice.

Noutatea saloanelor consta in faptul ca acestea au pereti mobili, astfel incat sa poata acomoda, in functie de nevoie, pana la 1.000 de persoane intr-o singura sala grandioasa, fara coloane sau stalpi.

Partea fascinanta a Jubile Concept este gradina spatioasa care este intr-un perfect echilibru cu piscina si care creeaza zona ideala pentru socializare sau evenimente in aer liber.

Salonul Signature - Pipera

140-220 persoane

Stilul clasic si cel modern se imbina intr-un spatiul amplu, cu forme armonioase, cu lumini de efect, un design pretios, in tonuri calde, rafinate. Salonul are o suprafata de 400mp si un lounge generos.

Pe lista avantajelor se numara facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizabile, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, o gama varianta de pachete optionale si consultanta completa pentru o experienta memorabilia.

Salon L`Amour - Pipera

110-170 persoane

Salonul L`Amour iti pune la dispozitie o sala de 300 mp, ce are deschidere catre o generoasa terasa lounge, perfecta pentru relaxare si socializare. Designul interior in culori calde este imbogatit de stralucirea candelabrelor si de elementele decorative.

Pe lista avantajelor se numara facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizabile, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, o gama varianta de pachete optionale si consultanta completa pentru o experienta memorabila.

Salon Le Reve - Pipera

100-175 persoane

Designerii au facut din Jubile Le Reve locul perfect pentru tinerii nonconformisti, dar care tin la eleganta, distinctie si stil. Salonul se intinde pe 250 mp un lounge generos.

Pe lista avantajelor se numara facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizabile, eliminarea taxei de sala si ce a ospatarilor, bucatarii proprii, o gama varianta de pachete optionale si consultanta completa pentru o experienta memorabila.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Jubile The Ballroom