Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

La Maison Des Jardins

Săftica, Calea Bucuresti nr. 103E, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0731-279-136

CAPACITATE

60-250

MENIURI DE LA

88 euro

PARCARE

120 locuri

Arată galeria foto completă

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente, locatia La Maison des Jardins este situata in zona de nord a Bucurestiului, Calea Bucuresti 103E, localitatea Saftica.

Va punem la dispozitie doua saloane de evenimente fastuoase si o gradina frantuzeasca impresionanta. Saloanele pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp. Echipa noastra raspunde cu proptitudine solicitarilor dumneavoastra pentru a crea evenimente de succes de care sa va amintiti cu placere!

Nunta, botez, cununie civila, petrecere de aniversare, garden party, corporate party, conferinte, receptii sau orice alt tip de eveniment – le vom organiza cu cea mai mare atentie la fiecare detaliu!

Bucatari cu experienta internationala va vor personaliza meniul in functie de cerintele dvs, diete sau alte specificatii. Noi acordam o atentie deosebita preparatelor culinare servite la fiecare eveniment si cu siguranta vom raspunde celor mai exigente cerinte.

Fie ca veti opta pentru meniuri standard, live cooking, bbq, protap sau bufet suedez, noi va vom incanta papilele gustative cu cele mai delicioase preparate. Toate tipurile de meniuri sunt gatite in propria noastra bucatarie.

LOCATIA DISPIUNE DE DOUA SALOANE

Salonul in aer liber cu o capacitate intre 60-160 persoane, acoperit de o pergola de lemn, cu o iesire catre o gradina foarte spatioasa in care se pot organiza ceremonii civile si religioase, langa lacul cu nuferi, dispune si de un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Salonul L’Etoile Auguste Escoffier cu o capacitate de pana la 250 persoane, este un loc plin de eleganta si rafinament frantuzesc, tematica fiind inspirata de culorile lanurilor de lavanda din sudul Frantei. Arhitectura salii, scaunele din lemn masiv, mesele si decoratiunile interioare iti vor atrage atentia si te vor inspira in organizarea unui eveniment remarcabil.

Amenajarea salii, aranjamentele florale, decoratiunile si toate detaliile sunt stabilite impreuna cu dumneavoastra, event planner-ul Salonului L’Etoile Auguste Escoffier fiindu-va alaturi in fiecare etapa a planificarii evenimentului.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai buna calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere de poveste, memorabila pentru voi si invitatii vostri!

Meniuri evenimente La Maison Des Jardins

Descarcă - BROȘURĂ 2023 - evenimente elegante, de la 75 euro [format PDF 3.4MB] Descarcă - EVENIMENTE 2024 - nunți și botezuri, de la 85 euro [format PDF 3.4MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la La Maison Des Jardins

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre La Maison Des Jardins.

Saloanele La Maison Des Jardins

SALONUL EXTERIOR

60-160 persoane

Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior Salonul Exterior

Un salon in aer liber cu o capacitate intre 60-160 persoane, acoperit de o pergola de lemn, cu o iesire catre o gradina foarte spatioasa in care se pot organiza ceremonii civile si religioase, langa lacul cu nuferi. Locatia dispune si de un loc de joaca special amenajat pentru copii.

SALONUL INTERIOR

80-250 persoane

Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior Salonul Interior

Salonul L’Etoile Auguste Escoffier este un loc plin de eleganta si rafinament frantuzesc, tematica fiind inspirata de culorile lanurilor de lavanda din sudul Frantei. Arhitectura salii, scaunele din lemn masiv, mesele si decoratiunile interioare iti vor atrage atentia si te vor inspira in organizarea unui eveniment remarcabil.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la La Maison Des Jardins