Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Lagoo Snagov

Snagov, Intrarea Plopilor nr. 1, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0725.589.542

CAPACITATE

100-1200

PARCARE

până la 600 locuri

Arată galeria foto completă

Aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și încojurat de pădure, Lagoo Snagov, este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Două pavilioane scăldate în lumină naturală, ce pot găzdui împreună până la 1200 de persoane. Locația este deservită de o bucătărie proprie, coordonată de către Chef Cristian Oprea.

Pavilionul Luna este dedicat organizării de evenimente de 120-250 de persoane în stil dineu și până la 400 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotări de ultimă generație, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

Pavilionul Sole, având o suprafață mai mare, poate găzdui evenimente de mari dimensiuni, de până la 450 de persoane în stil dineu și 700 de persoane în setup cocktail. Salonul dispune de garderobă, cameră de relaxare, bucătarie cu dotari de ultima generatie, precum și o terasă acoperită cu ieșire spre lac.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Lagoo Snagov

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Lagoo Snagov.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Lagoo Snagov