Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Le Chateau Ballroom

Piata Alba Iulia, Str. Turturelelor nr. 11, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0725.333.333, 0731.230.000

CAPACITATE

100-800

MENIURI DE LA

PARCARE

privată

Le Chateau este cea mai eleganta si mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor festive si ceremoniilor de gala. Le Chateau Ballroom Bucuresti imbina stilul modern cu luxul clasic al unui salon de evenimente deosebit, acoperind orice necesitate pentru ca evenimentele organizate in acest spatiu, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez sau un eveniment corporate, sa atinga perfectiunea.

Le Chateau Ballroom Bucuresti se mandreste cu un salon de evenimente de 500 mp, la care se adauga cei 260 de mp ai terasei si un lobby generos, spatii ce pot gazdui pana la 800 de invitati. Pentru prezentari si spectacole, salonul de evenimente beneficiaza de o scena impunatoare de 130 de metri patrati, demna de un adevarat teatru si accesibila printr-o scara eleganta.

Localizat in zona Pietei Alba Iulia, Le Chateau a fost gandit pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura. Aceste nevoi au fost indeplinite atat prin interioarele generoase, cat si prin finisajele somptuoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine ballroomuri din Bucuresti pot gazdui. Intrunim conditii speciale pentru evenimente precum nunti, botezuri, evenimente corporate sau private.

Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat si elegant salon de nunta din Bucuresti, fiind destinat celor care isi doresc organizarea unei nunti de vis, cu adevarat memorabila pentru ei si pentru oaspetii lor.

Facilitatile oferite de noi acopera absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate la Le Chateau sa atinga perfectiunea: chef executiv de talie internationala, wine library, o terasa multifunctionala care poate fi amenajata pentru cocktailuri si ceremonii in aer liber, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Mai multe detalii? Viziteaza www.le-chateau.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Le Chateau Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Le Chateau Ballroom.

Solicita oferta de la Le Chateau Ballroom Solicita oferta de la toate locatiile