Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Hotel Mari Vila ****

Str. Balta Doamnei nr. 44-50, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0755.345.345, 0372.050.800

CAPACITATE

20-180

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Cu arhitectura sa remarcabila si design-ul elegant, Hotel Mari Vila **** ofera oaspetilor sai un confort deosebit si beneficiaza de un numar de 65 camere spatioase si primitoare, 6 sali de conferinta, 2 restaurante spatioase si elegante, 1 lobby lounge, 1 executive lounge, 3 terase, toate acestea reprezentand oaza ideala atat pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastra cat si pentru relaxare.

Capacitatea salonelor este de 180 de persoane pentru salonul Rustic, 170 de persoane pentru salonul Atlantic, 120 persoane pentru salonul Shanghai, 60 persoane pentru salonul Pattaya si 20 pentru salonul Balli, la mese rotunde, generoase.

Primirea invitatilor se face printr-un lobby bar ultramodern cu un design impresionant prin decoratii unice.

Saloanele sunt destinate exclusiv organizarii de evenimente: nunti, botezuri, cununii, baluri, banchete, petreceri corporate si private, conferinte, prezentari de moda, aniversari, lansari produs, licitatii opere de arta, vernisaje etc.

Saloanele Mari Vila sunt alegerea ideala pentru orice tip de eveniment din viata Dumneavoastra, este un loc unde mereu veti simti nevoia sa reveniti!

Impreuna cu o echipa de profesionisti in organizarea evenimentelor si cu bucatari renumiti, va oferim o gama larga de servicii, meniuri diverse, personalizate, catering pentru evenimente, aranjamente florale si decoruri in trend.

Experienta si parerile clientilor, ne recomanda!

Hotelul Mari Vila este situat la doar 100 metri de statia de metrou Anghel Saligny, parte a magistralei M3. Autobuzul 246 are statia chiar in fata hotelului, iar tramvaiele 19, 27, 40 fac legatura cu tot orasul.

NOU PENTRU 2020! Organizam evenimente la piscina intr-un cadru de vis (nunta, botez, petrecere adulti, petrecere copii).

Meniuri evenimente Mari Vila ****

Reducere 10% pentru contracte semnate în perioada ianuarie - martie 2020.
Descarcă meniurile pentru NUNTĂ în format PDF [0,4MB] Descarcă meniurile pentru BOTEZ în format PDF [0,2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Hotel Mari Vila ****

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Hotel Mari Vila ****.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Mari Vila ****