Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Mercure Bucharest City Center

Romana, Central, Str. George Enescu nr. 15-17A, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0372-426-012

CAPACITATE

30-85

MENIURI DE LA

79 euro

PARCARE

30 de locuri in subteran

Arată galeria foto completă

Oamenii inspirati colectioneaza amintiri @ Mercure Bucharest City Center! Avem grija ca evenimentele speciale din viata ta sa se transforme in clipe de colectie, pe care le imparti cu cei dragi pentru totdeauna.

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare, onomastica sau un alt eveniment pe care doresti sa il celebrezi, iti punem la dispozitie atat intreaga expertiza a unei echipe de profesionisti talentati si dedicati, cat si farmecul celui mai chic, prietenos si primitor boutique hotel din centrul Bucurestiului.

Evenimentul tau, in grija unei echipe de profesionisti pasionati.

Oferim pachete de eveniment incepand de la 79 Euro/persoana, ce includ decoratiunile - fete de masa, huse scaune, aranjamente florale - cat si elementele de design personalizat - placute nominale pe mese, meniuri, lista invitatilor, schita salii si aranjamentul la mese.

Iti punem la dispozitie o sesiune de degustare cu meniul personalizat pe gustul tau si de asemenea, indiferent de optiunea ta, primesti un tort delicios, cadou din partea casei.

Bucura-te de tot confortul elegantului boutique hotel, situat pe strada George Enescu, in apropiere de Ateneul Roman si de Calea Victoriei. Design-ul este inspirat de personalitatea si opera marelui compozitor, conferind astfel un aer artistic, plin de farmec si armonie muzicala.

Sa inceapa petrecerea!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Mercure Bucharest City Center

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Mercure Bucharest City Center.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Mercure Bucharest City Center