Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Mercure Conacul Cozieni

Cozieni, Str. Mănăstirii nr. 2, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0773-937-573

CAPACITATE

50-120

PARCARE

45 locuri

Arată galeria foto completă

Un proiect ambițios și grandios, Conacul Podgoreanu a renăscut sub numele de Mercure Conacul Cozieni, ca parte a prestigiosului lanț hotelier ACCOR.

Restaurat și transformat într-un hotel de 4 stele, această destinație premium vă oferă suportul necesar în fiecare etapă a evenimentului, de la planificare și organizare, până la gestionarea tehnică și logistică.

Invecinat cu Manastirea Pasarea, hotelul reprezinta locul ideal pentru evenimentul Dumneavoastra. Spațiul exterior generos, proximitatea pădurii, a lacului și activitățile în natură pot transforma orice eveniment în cel mai reușit. Sălile noastre oferă lumină naturală, priveliște și terase.

Serviciile gastronomice excepționale, intimitatea camerelor, crama, spațiile verzi spectaculoase și piscina exterioară completează în mod perfect experiența evenimentelor organizate la noi. Meniurile rafinate și diversificate sunt pregătite cu atenție și pasiune de către Executive Chef, pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Suntem aici să vă oferim o experiență de neuitat pentru orice eveniment privat, iar reușita evenimentului vostru este prioritatea noastră.

NUNȚI

Pentru nunți elegante și romantice, vă invităm să experimentați magia și farmecul unic al conacului nostru. Grădinile pitorești și terasele încântătoare sunt locurile ideale pentru ceremonii în aer liber sau pentru sesiuni foto de vis. Sala de bal poate găzdui recepții fastuoase și petreceri dansante.

BOTEZURI

Atmosfera relaxată și intimă vă va aduce momente de bucurie și fericire pe care le puteți sărbători alături de familie și de cei mici. Fie că doriți o petrecere în cercul restrâns al familiei sau vreți să sărbătoriți cu mai mulți invitați, avem soluții adaptate nevoilor voastre.

ANIVERSĂRI

Indiferent dacă vă gândiți la o petrecere elegantă sau una mai relaxată, spațiile noastre pot fi adaptate în funcție de dorințele și preferințele voastre. Decorurile personalizate, meniurile savuroase și serviciile ireproșabile vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite și a unui eveniment de neuitat.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Mercure Conacul Cozieni

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Mercure Conacul Cozieni.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Mercure Conacul Cozieni