Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Metropolitan Club & Events

Pipera, Sos. Pipera nr. 48, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0723.597.512, 0723.597.513, 0727.734.097, 0731.039.307

CAPACITATE

80-300

MENIURI DE LA

49 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Centrul de evenimente Metropolitan Club & Events, situat in vecinatatea zonei rezidentiale Pipera, indeplineste cele mai inalte cerințe ale unei locatii de lux, fiind in acelasi timp potrivit pentru o gama larga de clienti.

Metropolitan Club & Events este locul in care vei descoperi armonia intre relaxare si distractie, cadrul perfect al oricarui eveniment din viata ta. Momente placute, de neuitat!

Te invitam sa-i descoperi farmecul aparte, caldura, eleganta, care te vor captiva pe deplin.

Este locul potrivit pentru petrecerea celor mai importante momente din viata ta. Acest centru de evenimente este structurat in patru saloane atent amenajate. Decorul interior, contemporan, elegant, feeric, te invita sa visezi si sa evadezi din cotidian.

Meniuri evenimente Metropolitan Club & Events

OFERTE NUNTĂ

Descarcă - NUNTĂ LAST MINUTE - prețul meniului 60 euro[PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI NUNTĂ - începând de la 53 euro[PDF 0.1MB]

OFERTE BOTEZ

Descarcă - BOTEZ LAST MINUTE - prețul meniului 55 euro[PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - începând de la 49 euro[PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Metropolitan Club & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Metropolitan Club & Events.

Saloanele Metropolitan Club & Events

Salon Manhattan - Celebrating city lights

80-130 persoane

Decorat intr-un stil citadin, in culori armonioase, salonul Manhattan este ideal pentru nunti de dimensiuni medii, botezuri sau evenimente corporate. Design-ul cosmopolit al salii ofera personalitate si caracter oricarui eveniment planificat.

Salon Richmond - Celebrating exquisite

120-250 persoane

Intr-o atmosfera festiv - eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu. Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!

Salon Adelaide - Celebrating with romance

90-150 persoane

Salonul te introduce intr-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o stralucire aparte spatiului. Este ideal atat pentru nunti cu stil cat si pentru evenimente corporate de gala.

Salon Portofino - Celebrating in style

130-300 persoane

Salonul este decorat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Metropolitan Club & Events