Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Mezzaluna Di Laura

Dorobanti, Calea Dorobanților nr. 63, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0729.591.469

CAPACITATE

10-60

MENIURI DE LA

Arată galeria foto completă

Mezzaluna di Laura este un restaurant italienesc mic și cochet administrat îndeaproape de o familie pasionată de gastronomie. Bucătarul Mezzaluna pregătește un meniu de inspirație mediteraneană într-un stabiliment cu atmosferă vivace.

Mezzaluna este o afacere de familie, o aventură culinară și proiectul de suflet al fondatorilor. Filosofia restaurantului este de a oferi oaspeților o experiență culinară autentică pe baza unor rețete preparate cu ingrediente organice de cea mai bună calitate, obținute din producția proprie.

Meniul propune o paletă de gusturi pentru a împlini exigențele gurmanzilor și persoanelor pasionate pur și simplu de bucătăria italienească. Alături de preparate de bucătărie, mesenii sunt primiți cu o selecție excepțională de băuturi, aperitive și digestive, calde sau răcoritoare.

Dacă vă doriți organizarea unui eveniment restrâns (maxim 60 persoane), într-un cadru familial, vă așteptăm cu drag la Mezzaluna - trattoria ospitalitalieră, dedicată delectărilor culinare. Aici veți întâlni o familie care va găti cu iubire pentru oaspeți.

Bun venit la noi acasă și buon appetito!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Mezzaluna Di Laura

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Mezzaluna Di Laura.

Solicita oferta de la toate locatiile