Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Militari Residence Ballroom

Militari, Str. Rezervelor nr. 70, Rosu, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0760-150-392, 0726-249-900, 0730-195-290

CAPACITATE

100-600

MENIURI DE LA

55 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

Intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes. Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti,a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatia noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

Centrul de evenimente dispune de 6 săli spațioase și elegante dotate cu sistem de sonorizare și lounge bar.

De asemenea, vă putem oferi o serie de decorațiuni deosebite, cu ajutorul cărora aducem evenimentelor dumneavoastră un plus de eleganță și stil. Meniurile sunt variate și pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Meniuri evenimente Militari Residence Ballroom

DIN PARTEA NOASTRĂ

Prosecco la întâmpinarea invitaților

Melanj crocant pe mese

Decorul prezidiului, fețe de masă

Meniuri personalizate pe masă

Aranjamente florale cu amprentă reală

Suporți pentru lumânările de la biserică

Oglindă suport pentru aranjamentele florale

Degustarea gratuita a preparatelor

Camera privata pentru miri

Pahare pentru miri și nași

Event manager pe tot parcursul evenimentului

Serviciul hostess și valet parking

Parcare supraveghetă video

Numere de masă, cutie de dar

Descarcă - MENIURI EVENIMENTE - variante de la 55 euro [format PDF 1.6MB] Descarcă - OFERTĂ NUNTĂ - duminica, candy bar cadou, 69 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - OFERTĂ BOTEZ - duminica, candy bar cadou, 65 euro [format PDF 0.2MB]

Avansul perceput este de 15% din valoarea contractului, restul sumei de plata recalculandu-se la sfarsitul evenimentului. Nu se plateste taxa de inchiriere a salii.

Serviciile staff-ului de 10% nu sunt incluse in pret.

Pachetele de bauturi sunt cu consum nelimitat pe toata durata evenimentului indiferent de ora de incepere sau ora de incheiere.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Militari Residence Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Militari Residence Ballroom.

Saloanele Militari Residence Ballroom

SALOANELE SUNT DOTATE CU:

corpuri de iluminat din cristale

zona de lounge

parcare privata (300 de locuri)

intrari individuale

statii de desfumare

SALA PARIS

180-600 locuri la mese

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic.

Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de candelabrele de cristal. Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile : ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA LONDRA

150-300 locuri la mese

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste. Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.

Poata gazdui 150 - 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA VIENA

50-100 locuri la mese

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez,este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse. Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.

Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA AQUA

100-180 locuri la mese

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 180 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Poate gazdui 100-180 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA DIAMOND

130-350 locuri la mese

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati. Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.

Este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta. Poate gazdui 120 - 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA NEW YORK

100-180 locuri la mese

Sala New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil. Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi. Este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra.

Poate gazdui 100-180 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Militari Residence Ballroom