Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Militari Residence Ballroom

Militari, Str. Rezervelor nr. 70, Rosu, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0760-150-392, 0726-249-900, 0730-195-290

CAPACITATE

100-600

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Militari Residence Ballroom intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes. Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti, a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit. Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatia noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

DIN PARTEA NOASTRA

Beneficiati de un discount de: 5% pentru zilele de sambata (in perioada ianuarie - iulie) si 15% pentru zilele de duminica.

Nu se percepe taxa de inchiriere a salii. Oferta se supune unor termeni si conditii si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Meniuri evenimente Militari Residence Ballroom

Descarca meniuri EVENIMENTE de la 53 euro in format PDF [0.2MB] Descarca meniuri BĂUTURI de la 12 euro in format PDF [0.2MB]

DIN PARTEA NOASTRA

Beneficiati de un discount de: 5% pentru zilele de sambata (in perioada ianuarie - iulie) si 15% pentru zilele de duminica.

Aditional: Tort - 4 euro, Candy bar - 5 euro, Sorbetto - 1 euro, Fantana de ciocolata - 4 euro.

Nu se percepe taxa de inchiriere a salii. Oferta este supusa unor termini si conditi si nu se cumuleaza cu alte promotii.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Militari Residence Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Militari Residence Ballroom.

Saloanele Militari Residence Ballroom

SALA PARIS

150-600 locuri la mese

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic.

Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de candelabrele de cristal. Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile : ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA DIAMOND

120-400 locuri la mese

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati. Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.

Este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta. Poate gazdui 120 - 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA LONDRA

150-300 locuri la mese

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste. Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.

Poata gazdui 150 - 300 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA VIENA

50-120 locuri la mese

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez,este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse. Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.

Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA AQUA

100-250 locuri la mese

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 250 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Poate gazdui 100-250 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA NEW YORK

60-120 locuri la mese

Sala New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil. Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi. Este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viata dumneavoastra.

Poate gazdui 60-120 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

Solicita oferta de la Militari Residence Ballroom Solicita oferta de la toate locatiile