Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Niko Palace Garden Wedding Tent

Jilava, Sos. Giurgiului nr. 302, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0721.651.000

CAPACITATE

150-450

MENIURI DE LA

Arată galeria foto completă

Brand-ul Niko Palace înglobează vechime și experiență, prin cele patru locații ale sale: Niko Palace Garden, Niko Palace Ballroom, Niko Palace Luxury si Niko Palace Divine - însumând 11 saloane de evenimente deosebite.

Niko Palace Garden este locația ideală pentru orice eveniment de vis petrecut in mijlocul naturii.

Amplasat in imediata apropiere a Bucurestiului, la marginea padurii, Niko Palace Garden are ferestrele deschise pentru orice eveniment frumos si de neuitat din viata dumeavoastra!

Niko Palace ofera două corturi de lux precum și noul salon Antique, pentru a va crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura. Acest salon poate avea captuseli albe, plate pentru un aspect proaspat si contemporan, precum si o varietate de optiuni de iluminat.

In esenta, daca va ganditi la locuri in aer liber pentru a va organiza cel mai important eveniment din viata dumneavoastra si nu puteti controla factorul vreme rea la data nuntii, inchirierea unui salon cu terasa in aer liber ar trebui sa fie catalogata ca prioritate pe lista de organizare a nuntii.

Petrecerile private, nunțile, botezurile, evenimentele corporate, indiferent care este tema, ne vom lua angajamentul de a pregăti totul cu dăruire, pasiune și profesionalism!

Experiența Niko Palace revitalizează simțurile, îndeplinește chiar dorințele și nevoile neexprimate ale clienților noștri.

Avem o misiune - aceea de a oferi clienților o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să punem la dispoziție cele mai bune servicii si facilități partenerilor noștri, care se vor bucura întotdeauna de o atmosferă caldă, relaxată, dar rafinată.

De toate acestea vă puteți convinge o data cu vizionarea saloanelor pe care vi le punem la dispoziție.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Niko Palace Garden Wedding Tent

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Niko Palace Garden Wedding Tent.

Solicita oferta de la Niko Palace Garden Wedding Tent Solicita oferta de la toate locatiile