Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Palatul Noblesse

Piata Rosetti, Str. Sfintilor nr. 7, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0749-232-311

CAPACITATE

20-100

PARCARE

60 locuri

Arată galeria foto completă

Palatul Noblesse reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala care pastreaza vie amintirea vremurilor de alta data, o locatie inedita pentru evenimente memorabile.

Amplasat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Bisericii Sfintilor, Palatul Noblesse este una dintre primele constructii in stil eclectic, construit in anul 1881, dupa planurile celebrului arhitect, Alexandru Savulescu.

Interioarele sale elegante, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, vor accentua importanta unui moment atat de special in viata voastra.

Palatul dispune de o curte generoasa de aproximativ 600 mp, o oaza de verdeata si intimitate, ideala pentru pentru momentele de socializare si relaxare sau chiar pentru o nunta sau un botez in aer liber.

DE CE SĂ ALEGI PALATUL NOBLESSE?

Fiecare eveniment organizat in cadrul Palatului Noblesse este unic, personalizat pana la cel mai mic detaliu conform preferintelor clientilor nostri!

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge pe deplin de frumusetea acestui spatiu si de serviciile pe care vi le putem oferi.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Palatul Noblesse

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Palatul Noblesse.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Palatul Noblesse