Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Palatul Stirbey

Buftea, Str. Stirbei-Voda nr. 36, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0758-110-942

CAPACITATE

50-600

MENIURI DE LA

52 euro

PARCARE

450 locuri

Arată galeria foto completă

Palatul Stirbey este un vast domeniu de 24 ha, cu arbori care ating chiar si remarcabila varsta de 400 de ani, avand un superb lac interior cu o suprafata de 1.4 ha dar si o deschidere de 300 m catre lacul Buftea.

Situat in orasul Buftea, la doar 18 km fata de centrul Bucurestiului si aproximativ 45 minute in cursul saptamanii si 30 minute in weekend, Domeniul ramane un spatiu al rafinamentului, deopotriva romantic si modern, pastrand intimitatea pe care o ofera parcul si biserica destinata vizitatorilor sai, precum si nobletea autentica incarcata de istorie, a Palatului Princiar.

Palatul Stirbey Buftea va pune la dispozitie 7 spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering propriu, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica precum si orice dotari sau servicii sunt necesare desfasurarii evenimentului dumneavoastra.

Locatiile au capacitati cuprinse intre 50 si 1500 persoane, in functie de tipul evenimentului si modul de amplasare, fiecare dintre acestea oferind facilitati proprii:

Meniuri evenimente Palatul Stirbey

Descarcă - BROȘURA NUNTĂ - meniuri de la 57 euro [format PDF 1.1MB] Descarcă - BROȘURA NUNTĂ - meniuri de la 52 euro [format PDF 0.6MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Palatul Stirbey

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Palatul Stirbey.

Saloanele Palatul Stirbey

Sala Regina Maria

600 persoane pe scaune

Eleganță, distincție, flexibilitate. Construită în 2007, cu o suprafață de aprox. 1.000 mp, sala Regina Maria, a fost concepută să deservească evenimente sociale cu o capacitate de pana la 600 de persoane - aranjament sitting.

Design-ul interior permite posibilitatea amenajării/decorării în funcție de fiecare eveniment. Sala Regina Maria dispune totodată de locuri de parcare, de o terasă descoperită de 300 mp, peluza si parc permițând astfel extinderea spațiului de desfășurare a evenimentelor.

Pavilionul Prințul Știrbey

400 persoane

Avantajul principal al Pavilionului Prințul Știrbey este posibilitatea mixajului firesc între spațiul interior și ambientul natural, indiferent de anotimp. În zilele calde, pavilionul permite deschiderea completă și acces direct în mijlocul naturii datorită pereților mobili.

În vecinătatea pavilionului, o alee coboară spre pontonul amenajat pe lacul interior. Cu o suprafață de aproximativ 700 mp, Pavilionul Prințul Știrbey are o capacitate de pana la 400 de persoane.

Pavilionul Prințesa Maria

180 persoane

Pavilionul Prințesa Maria, este situat pe malul lacului, cu o priveliste superba, dispunand si de un ponton generos. Cu o suprafața de 300 mp, Pavilionul Printesa Maria, are o capacitate de pana la 180 de persoane. Numarul minim de persoane pentru care se ofera locatia este de 100.

Pavilionul Prințesa Ecaterina

120 persoane

Pavilionul Prințesa Ecaterina este o construcție finalizată în 2016, cu piscină alăturată, un colț de rai în inima parcului. Pavilionul este dotat cu zone special amenajate pentru catering și grupuri sanitare. Pavilionul are o suprafață de 225 mp, având o capacitate de pana la 120 persoane.

Pavilionul Prințesa Nadeja

120 persoane

Datorită pereților - cortină, a drapajelor ivoire satinate și a deschiderii spre pădure se poate crea o atmosferă romantică, de poveste. Avantajul principal al Pavilionului Nadeja este posibilitatea mixajului între spațiul interior și ambientul natural.

În zilele calde, pavilionul permite deschiderea aproape completă și accesul direct în mijlocul naturii datorită pereților mobili. Pavilionul are o suprafata de 600 mp, având o capacitate de pana la 350 de persoane.

Pavilionul Știrbey Vodă

220 persoane

Pavilionul Știrbey Vodă este cea mai nouă locație de pe Domeniu, fiind finalizată în 2018. Este plasat în pădure, inconjurat de copaci seculari cu terasă pe marginea Lacului Buftea.

Aflat in imediata apropiere a capelei Stirbey, pavilionul ofera cadrul romantic ideal organizarii evenimentului Dvs. Pavilionul are o suprafață de 340 mp si o capacitate de 220 de persoane.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Palatul Stirbey