Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Pentagon Events

Romexpo, Bdul Expozitiei Intrare C, lângă Romexpo, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0771.251.554, 0772.047.611

CAPACITATE

90-350

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

PENTAGON s-a nascut din dorinta de a crea un spatiu pentru evenimente care sa se poata transforma cu adevarat si care sa devina cadrul absolut perfect pentru orice petrecere ar gazdui.

Credem in intamplari de viata frumoase si mai credem ca fiecare poveste chiar merita sa fie spusa altfel, cu propriile metafore, fara sa i se impuna vreun stil si fara ingradiri.

Stim ca spatiile pentru evenimente sunt mai degraba locuri in care se transforma in realitate vise vechi si dorinte arzatoare, asa ca sustinem ideile voastre, ale viitorilor nostri clienti, si vom face mereu tot posibilul pentru a gasi cele mai bune solutii de a transpune in concret ceea ce s-a nascut din imaginatia voastra!

Cu o suprafață de până la 700mp, poți alege între 3 săli ultra-moderne, înalte și o parcare generoasă. Fiecare salon are intrare și parcare proprie cu acces pe terasă, autorizație pentru spectacol cu artificii,mâncare și bar propriu cu opțiunea de a face proțap / gratar pe terasă.

SALONUL SUNSET

Salon dedicat petrecerilor cu aproximativ 150 de invitați (100 - 150), de asemenea conceput pentru a se putea plia complet pe cerințele specifice evenimentelor de orice tip.

SALONUL SUNRISE

Poate găzdui confortabil între 130 și 180 de persoane, putând fi complet personalizat în funcție de specificul și tematica evenimentului. Stilul arhitectural a fost ales în așa fel încât să delimiteze un spațiu versatil, elegant, deschis, fără să limiteze în niciun fel dorințele clienților.

SALONUL GRAND VENUE

Saloanele Sunrise și Sunset sunt despărțite printr-un perete pliabil fonoabsorbant de 54 decibeli și se pot contopi într-un spațiu extins și generos, confortabil pentru 180 - 350 de invitați. Terasa și grădina doar completează firesc ansamblul în timpul sezonului cald, însă puteți fi siguri că eleganța și calitatea sunt constante, indiferent de anotimp.

Nu te poti decide inca? De aceea ai wedding planning gratuit! Va oferim consiliere in ceea ce priveste alegerea serviciilor de baza pentru eveniment, precum si servicii auxiliare la cerere, precum discount-uri din partea partenerilor locatiei si preturi preferentiale pentru a-ti oferi un avantaj financiar. Impreuna vom gandi un program complex si echilibrat pentru evenimentul tau de vis!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Pentagon Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Pentagon Events.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Pentagon Events