Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Pescarus

Herăstrău, Aleea Pescăruș Herăstrău, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0730-188-599

CAPACITATE

10-350

MENIURI DE LA

199 lei

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Din 1939 și până acum, Restaurantul Pescăruș este în topul listei atunci când te gândești la un restaurant din București și mai mult, la un restaurant aflat pe malul Lacului Herăstrău.

Restaurantul Pescăruș a constituit mereu un punct de referință, reprezentând locul despre care toată lumea știe, unde poți vedea actori, cântăreți și celebrități și unde te simți bine, indiferent dacă vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îți place să iei prânzul alături de colegi, iar în weekend să-i scoți pe cei dragi la o masă în Herăstrău!

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te așteptăm într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescărești și mediteraneene din întreaga lume. Am încercat să creăm o atmosferă relaxantă, care să se potrivească decorului natural, parcului și lacului Herăstrău.

Oricând îți dorești să organizezi un eveniment într-un restaurant din București, fie că este vorba de o seară corporate sau o nuntă, de exemplu, îți stau la dispoziție cu cele mai bune idei și meniuri pentru momente speciale.

Meniuri evenimente Pescarus

Descarcă - NUNTĂ LA PESCĂRUȘ - promenadă, masă, dans de la 77 euro [format PDF 2.4MB] Descarcă - MENIURI EVENIMENTE - cu 3 feluri, de la 260 lei [format PDF 0.4MB] Descarcă - MENIURI EVENIMENTE - cu 2 feluri, de la 199 lei [format PDF 0.4MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Pescarus

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Pescarus.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Pescarus