Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Piano Ballroom Pipera

Pipera, Sos. Pipera nr. 1B, Voluntari (reper McDonald′s Pipera), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0755.100.385, 0723.041.905

CAPACITATE

50-240

PARCARE

proprie, 80 locuri

Arată galeria foto completă

O impletire intre pasiunea pentru estetic si pasiunea pentru lucrul bine facut, Piano Ballroom inseamna doua noi locatii de nunta ce se adreseaza unui public rafinat, ce pretuieste calitatea mai presus de toate.

Elementele decorative inspirate de clapele pianului, dar si bogatia de plante transforma cele doua saloane in spatii in care artele - muzica si dansul, fotografia si gastronomia - sunt la ele acasa.

Reunite la parterul cladirii Cubic Center din Pipera, saloanele Piano Garden (120 persoane) si Piano Events Hall (240 persoane) sunt accesibile pentru clientii din Bucuresti, dar si din zonele conexe.

Accesul la evenimente este facut separat - astfel ca, in cazul evenimentelor organizate in paralel, se pastreaza intimitatea. Din ambele saloane se poate iesi pe terasa, iar parcarea generoasa a cladirii va fi pusa la dispozitia invitatilor inainte si in timpul evenimentului.

Ambele saloane sunt dotate cu videoproiector, astfel ca veti putea arata invitatilor fotografii din viata cuplului sau cu noul membru al familiei sau veti putea organiza seminarii, conferinte si alte evenimente corporate.

Meniuri evenimente Piano Ballroom Pipera

Descarcă OFERTĂ IANUARIE / FEBRUARIE - preț redus 77 69 euro în format PDF [0.4MB] Descarcă MENIURI NUNTĂ - începând de la 65 euro în format PDF [0.4MB] Descarcă MENIURI BOTEZ - începând de la 50 euro în format PDF [0.4MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Piano Ballroom Pipera

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Piano Ballroom Pipera.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Piano Ballroom Pipera