Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Princess Ballroom & Events

Grozavesti, Str. Sergent Ghercu Constantin nr. 24-26, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0732.545.436

CAPACITATE

50-700

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata in fiecare segment pe care il deservim.

Princess Ballroom & Events este alegerea perfecta pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra. Prin excelenta si calitatea serviciilor noastre, va putem oferi cel mai bun raport calitate-pret. Meniurile noastre incep de la 27 € pentru botez si 33€ pentru nunta.

Avem trei saloane de evenimente: primul are o capacitate de 110 de persoane, cel de-al doilea are o capacitate de 180 de persoane, iar cel de al treilea o capacitate de 700 de persoane.

Princess Ballroom & Events vine in sprijinul vostru neacceptand taxa de 10% pentru personal si mai mult de atat, primiti promotional din partea ballroomului place-carduri mese, aranjamentele salii impreuna cu aranjamentele florale in pretul oricarui meniu ales.

Meniuri evenimente Princess Ballroom & Events

Pentru zilele de Vineri si Duminica in anul calendaristic 2018 oferim discount la orice meniu complet ales de 10% din valoarea contractului.
Descarcă meniuri NUNTĂ de la 33 euro în format PDF [2.2MB] Descarcă meniuri BOTEZ de la 27 euro în format PDF [0.3MB] Descarcă meniuri BĂUTURI de la 12 euro în format PDF [0.3MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Princess Ballroom & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Princess Ballroom & Events.

Solicita oferta de la Princess Ballroom & Events Solicita oferta de la toate locatiile