Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Princess Ballroom & Events

Grozăveşti, Str. Ghercu Constantin nr. 24-26, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0755-391-579

CAPACITATE

50-180

MENIURI DE LA

65 euro

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Bine ati venit la Princess Ballroom & Events, saloanele ce materializeaza viziunea evenimentelor dumneavoastra de vis!

Saloanele Princess Ballroom & Events se diferentiaza printr-un singur concept: calitatea la cel mai inalt nivel. De la design-urile extravagante ale saloanelor pana la amabilitatea staff-ului nostru, cat si mancarea gustoasa si plating-ul nemaipomenit, promisiunile pe care le facem, intotdeauna le vom implini.

Va invitam la saloanele noastre cu nume ce reflecta perfect modul in care se vor desfasura evenimentele dumneavoastra: ca in basme - Salonul Majestic si Salonul Crystal.

Nu percepem taxe suplimentare, iar toate ofertele noastre beneficiaza de caracteristici ultra all-inclusive.

De asemenea, suntem gata sa ne mulam pe preferintele dumneavoastra pentru a va asigura reusita evenimentului!

Va asteptam la Princess Ballroom & Events pentru a va aduce visele la realitate!

Pentru mai multe informatii, va asteptam sa ne contactati.

Meniuri evenimente Princess Ballroom & Events

Discount-uri valabile pentru zilele de vineri și duminică.
Descarcă - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - meniuri de la 65 euro format PDF [0.6MB] Descarcă - BOTEZ ALL INCLUSIVE - meniuri de la 53 euro format PDF [0.4MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Princess Ballroom & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Princess Ballroom & Events.

Saloanele Princess Ballroom & Events

Avem grijă ca evenimentul dumneavoastră să fie exact cum l-ați visat, de aceea Princess Ballroom & Events vă pune la dispoziție 2 saloane pentru evenimente de până la 280 de persoane, pentru că știm că niciun serviciu de elită nu are semnificație dacă nu suntem împreună cu toți oamenii dragi, alături de care să celebrăm momentele speciale în viață.

Capacitatea considerabilă, designul, locația și atmosfera de poveste fac saloanele noastre de evenimente să fie alegerea perfectă pentru dumneavoastră și invitați.

SALONUL MAJESTIC

100 persoane

Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic Princess Ballroom / Salon Majestic

Presitigiosul salon Majestic, cu o capacitate maxima de 100 de persoane, este ideal pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, pe care doriti sa le celebrati cu cei mai apropiati.

O cununie, un botez, sau o nunta mai restransa se potrivesc perfect acestui salon reiesit dintr-un basm. Scaune din catifea, detalii aurii, si flori vesnic infloritoare impletesc viziunea eleganta, vintage a salonului Majestic.

SALONUL CRYSTAL

180 persoane

Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal Princess Ballroom / Salon Crystal

Daca preferati sa petreceti pe picior mare, grandiosul salon Crystal are o capacitate de pana la 180 de persoane, ceea ce va ofera flexibilitatea de a invita toate persoanele pe care le doriti prezente la evenimentul dumneavoastra magic.

Salonul Crystal prezinta o atmosfera edenica, prin invaluirea salonului in alb, cu detalii argintii, iar piesa centrala, un intreg perete ornamentat doar in faux-flori va ofera oportunitatea de a avea o sedinta foto memorabila.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Princess Ballroom & Events