Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Queen Event Ballroom

Splaiul Unirii, Spl. Unirii nr. 773, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0723-154-564, 0724-605-209

CAPACITATE

100-270

PARCARE

95 locuri

Arată galeria foto completă

Queen Event Ballroom este spatiul ideal pentru organizarea de evenimente private, petreceri corporate si de evenimente speciale.

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc frumos, conceput special pentru tine!

Alege Queen Event pentru evenimentul special din viata ta, iar noi ne vom ocupa de personalizarea acestuia conform dorintelor tale!

Salonul nostru de evenimente are o capacitate incepand de la 70 de locuri pana la 270 locuri la mese rotunde, 420 locuri in sala de conferinta si 550 locuri in sala de cocktail.

Fiecare eveniment este asistat de catre planmaker-ul de nunta care va avea rolul si placerea sa va indrume si sa asiste de la planificarea nuntii pana in seara organizarii evenimentului, de la buchetul miresei pana la inchirierea limuzinei sau orice altceva va face ca evenimentul sa fie reusit.

Este pregatit sa va ofere servicii de prima clasa pentru evenimentele dumneavoastra, chiar daca este vorba despre o simpla petrecere privata sau o masa festiva de 270 de invitati.

Profesionalismul, inalta tinuta si atmosfera relaxanta a intregului staff al restaurantului va promite o experienta unica in arta culinara.

Locatia dispune si de un minihotel cu 6 camere!

Meniuri evenimente Queen Event Ballroom

Oferta 63 euro - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - zilele de post si duminica [format PDF 0.5MB] Oferta 49 euro - BOTEZ ALL INCLUSIVE - lunile ianuarie - aprilie [format PDF 0.5MB] Descarcă meniurile - NUNTA - de la 70 euro [format PDF 0.5MB] Descarcă meniurile - BOTEZ - de la 52 euro [format PDF 0.5MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Queen Event Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Queen Event Ballroom.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Queen Event Ballroom