Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Reem Ballroom

13 Septembrie, Str. Progresului nr. 90-100, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0787.377.256

CAPACITATE

10-250

MENIURI DE LA

45 euro

PARCARE

privata

Arată galeria foto completă

Organizarea unui eveniment cu adevarat special cere gasirea unui spatiu pe masura. Reem Ballroom iti ofera posibilitatea de a sarbatori ocaziile speciale in cel mai elegant si inovator decor.

Daca ne-ati vizitat deja, stiti ca Reem Ballroom face tot posibilul pentru a le oferi oaspetilor sai confort, rafinament si buna dispozitie pentru evenimente cu pana la 250 invitati.

De orice natura ar fi evenimentul la care participa, invitatii apreciaza in egala masura decoratiunile si muzica. Dar pentru ca totul sa fie perfect, acestea trebuie sa fie insotite si de un meniu pe masura. Personalul profesionist de care dispune Reem Ballroom va avea grija sa puna mai mult in valoare calitatile bauturilor si ale preparatelor alese, prin serviciile prompte si de calitate pe care le ofera.

La Reem Ballroom intreaga echipa de ospatari stie sa alinte invitatii punanad accent pe profesionalismul si exceptionalitatea servirii. Reem Ballroom pune accent si pe un pret transparent fata de tinerii miri, prin urmare nu concepem costuri suplimentare pe langa pretul meniului, fie ele si costurile legate de ospatari, bucatari, personal auxiliar.

Apeland la serviciile Reem Ballroom nu mai aveti emotiile unui pret care poate suporta modificari, preturile mentinandu-se fixe si nemodificate pana la lichidarea obligatiilor contractuale.

DIN PARTEA REEM BALLROOM

Avand in vedere importanta cu care noi tratam orice eveniment din viata dumneavoastra si pentru a va ajuta in solutionarea unor detalii foarte importante, ne-am gandit sa va oferim un pachet GRATUIT de rasfat pentru mire si mireasa cat si vouchere in valoare de 30% pentru apropiatii acestora la Rouge Beauty Salon, cat si accesul GRATUIT al copiilor la locul de joaca Kids Planet. Acestea se afla exact langa Reem Ballroom in incinta Complexului Comercial Mirano!

Meniuri evenimente Reem Ballroom

Meniuri All Inclusive, open bar nelimitat, tort cadou si oferte speciale.

MENIURI NUNTĂ

Descarcă - MENIUL VINERI / DUMINICĂ - All Inclusive + open bar, la 45 euro [format PDF 0.9MB] Descarcă - MENIUL CLASIC - All Inclusive + open bar, la 59 euro [format PDF 0.9MB] Descarcă - MENIUL FESTIV - All Inclusive + open bar, la 75 euro [format PDF 0.9MB] Descarcă - MENIUL EXCLUSIV - All Inclusive + open bar, la 79 euro [format PDF 0.9MB]

MENIURI BOTEZ

Descarcă - MENIU BOTEZ - la 59 euro [format PDF 0.9MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Reem Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Reem Ballroom.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Reem Ballroom