Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Regal Ballroom

Piata Presei, Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 1B, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0745 500 050

CAPACITATE

20-600

MENIURI DE LA

45 euro

PARCARE

proprie, păzită

Arată galeria foto completă

Situat in zona Piata Presei Libere, Centrul de evenimente Regal Ballroom reprezinta cadrul ideal pentru intalniri de afaceri, evenimente corporate, seminarii, conferinte, nunti sau botezuri.

Regal Ballroom va pune la dispozitie 4 saloane spatioase si un cort de evenimente cu deschidere catre o superba gradina de vara, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili! Acestia vor sta cu placere la dispozitia Dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea cat si reteta unui eveniment de neuitat.

Regal Ballroom va fi o gazda de referinta in industria ospitalitatii, ce va pune la dispozitia Dumneavoastra facilitatile, logistica si toate dotarile necesare pentru organizarea de evenimente in conditii de confort maxim si ambianta deosebita.

Daca sunteti interesat de organizarea unui eveniment (inclusiv lansari de produs, seminarii, workshop-uri, expozitii, etc.) solutia dumneavoastra pentru desfasurarea acestora va este oferita de catre Regal Ballroom care dispune de sali de conferinta de diferite capacitati, tehnologie audio - video, instalatie de traducere simultana si logistica pe masura necesara organizarii profesioniste de evenimente.

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Va asteptam cu drag aici!

Meniuri evenimente Regal Ballroom

Meniuri - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - în zilele de Duminică, de la 55 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - perioada Ianuarie-Aprilie, de la 56 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - luna Mai, de la 63 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - perioada Iunie-Octombrie, de la 69 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - NUNTĂ ALL INCLUSIVE - luna Noiembrie, de la 66 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - BOTEZ ALL INCLUSIVE - în zilele de Duminică, de la 45 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - BOTEZ ALL INCLUSIVE - perioada Ianuarie-Aprilie, de la 46 euro [format PDF 0.1MB] Meniuri - BOTEZ ALL INCLUSIVE - perioada Mai-Noiembrie, de la 49 euro [format PDF 0.1MB]

GRATUIT: Aranjament salon - husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, servet

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Regal Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Regal Ballroom.

Saloanele Regal Ballroom

Salonul Rubin

150-600 persoane

Cu o capacitate de pana la 600 persoane si un decor unic, cu candelabre, semineu impozant si pian, toate aceste elemente fac din salonul Rubin un salon unic, memorabil demn de regi si regine.

Salonul Cristal

80-130 persoane

Cu o capacitate de la 80 pana la 130 persoane salonul Cristal te intampina cu un decor elegant si o atmosfera speciala.

Salonul Safir

80-120 persoane

Gazguieste de la 80 pana la 120 de invitati si are o atmosfera de poveste, pe nuante de mov si lila.

Salonul Ametist

25-50 persoane

Micut si cochet, cu o capacitate de pana la 50 persoane si un minim de 25 invitati, este locul ideal pentru petreceri private, intre prieteni.

Diamond Garden - Cort de Evenimente

150 locuri la mese

Cortul de evenimente are deschidere catre gradina de vara, oaza de relaxare a Regal Ballroomului. Poate gazdui pana la 150 persoane iar decorul elegant si modern va garanteaza un eveniment special asa cum ati visat.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Regal Ballroom