Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Residence Hotels

Domenii, Str. Alexandru Constantinescu nr. 33, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0730.711.611, 0722.600.835, 0732.900.901

CAPACITATE

10-400

MENIURI DE LA

Arată galeria foto completă

Marca stilului distins - Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior. Reprezinta acel loc unic în care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul si imprumuta stil si caracter oricarui moment special.

Ziua nuntii Dumneavoastra este speciala pentru noi si ne mandrim cu faptul ca acordam atentie fiecarui aspect, fiecarui detaliu. Pentru organizarea unei zile perfecte importante sunt ceremonia religioasă şi locaţia aleasă pentru a sărbători cu cei apropiaţi acest moment special din viaţa dumneavoastră.

Dacă veţi hotărî să aniversaţi cea mai frumoasă zi din viaţa dumneavoastră într-un loc extraordinar veţi fi încântaţi de bucătăria de înaltă clasă, ambientul select, personalul pregătit şi aranjamente florale elegante realizate de partenerul nostru Floria Events. În aceste locuri minunate puteţi organiza cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră: botezuri, nunti, mese festive, receptii, cocktail-uri.

Preparatele noastre sunt inspirate din bucătăria românească şi internaţională. Punem la dispoziţia clienţilor noştri reţete aduse din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii pentru a descoperi noi gusturi şi arome. Barul oferă o gamă larga de băuturi rafinate, cocktailuri şi fresh-uri proaspete de fructe si legume.

Hotel Domenii Plaza

În Hotelul Domenii Plaza avem două săli de evenimente. Este vorba despre Restaurantul Citroniers şi Sala Domenii, asociată cu o terasă în aer liber, Terasa Astrodom, la ultimul etaj al hotelului. Aceste locaţii speciale completează într-un mod fericit tabloul unei nunţi de vis.

Hotel Arc de Triomphe

Hotelul Arc de Triomphe are 3 săli de evenimente: Sala Victoria, Sala Panoramic şi restaurantul Oliviers. Vă doriţi o nuntă de vis? Locaţiile speciale de la Hotel Arc de Triomphe sunt rama specială care completează în mod fericit tabloul unei nunţi de vis.

La Conac

Ce aţi spune de o locaţie cu specific românesc unde puteţi să organitaţi cea mai frumoasă petrecere din viaţa voastră? Poveştile despre nunţile şi botezurile autentice româneşti sunt asezonate cu ii frumoase, cu flori de câmp şi cu bucate din bucătăria unei bunici pricepute.

Dacă doriţi o astfel de petrecere, o zi perfectă cu tradiţii româneşti şi bucate boiereşti vă recomandăm La Conac, o locaţie specială pentru o nuntă de vis românească.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Residence Hotels

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Residence Hotels.

Solicita oferta de la Residence Hotels Solicita oferta de la toate locatiile