Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

RIN Central Hotel

Traian, Str. Traian nr. 55A, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0213-083-153, 0213-083-154, 0731-111-402

CAPACITATE

10-70

MENIURI DE LA

Arată galeria foto completă

Situat în centrul Bucureștiului, în proximitatea principalelor puncte de interes ale orașului, RIN Central Hotel este o locație de 4 stele, în incinta căreia chiar si cei mai pretențioși dintre dumneavoastră pot găsi tot ceea ce și-ar putea dori în materie de organizare de evenimente.

Cu decoruri elegante cu accente simpliste și cu finisaje perfecte, RIN Central Hotel vă pune la dispoziție un restaurant și o sală de evenimente festive, ce pot găzdui un număr maxim de 70 de persoane.

Organizarea evenimentelor în incinta hotelului nostru vine la pachet și cu alte avantaje: sală pusă la dispoziție în mod gratuit, degustarea meniului festiv pentru două persoane, huse din saten sau tafta, drapaje, aranjament masa prezidiu, saten, organza sau tafta, artificii pentru tort, caiet de impresii, docor ferestre, o cameră pentru miri și tarife preferențiale de cazare pentru invitați.

Locația exclusivistă, meniurile special concepute pentru a satisface până și cele mai exigente pretenții și serviciile profesioniste personalizate vor garanta succesul evenimentului dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag să vă convingeți!

Meniuri evenimente RIN Central Hotel

Descarcă - PACHET PREMIUM ȘI PLATINUM - ofertă începând cu 235 lei în format PDF [0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la RIN Central Hotel

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre RIN Central Hotel.

Solicita oferta de la RIN Central Hotel Solicita oferta de la toate locatiile