Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Royal Art Palatul Mogosoaia

Mogoşoaia, Valea Parcului nr. 1, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0753-777-879

CAPACITATE

40-130

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Restaurant Palatul Mogoșoaia se află într-unul dintre locurile încărcate de istorie ale României.

Prețuim frumusețea vremurilor de demult și reusim să o valorificăm îmbinându-o cu evenimente contemporane. Puteți vizita Palatele Brâncovenești, Turnul Porții, Biserica Sfântul Gheorghe, sera de flori, curtea interioară a Palatului și Vila Elchingen.

Aici ne aflăm noi, Royal Art Mogoșoaia. Restaurant Palatul Mogoșoaia este definit de un bun gust remarcabil. Este locul ideal dacă doriți să petreceți o după amiază în familie, să oferiți persoanei dragi o cină romantică sau să vă bucurați de momentele importante din viața dumneavoastră.

Echipa noastră este pregătită să vă ajute în organizarea unui eveniment de vis, într-un cadru regal și vă oferă servicii de un nivel regal al calității. Fie că alegeți să stați în restaurant sau pe terasă, de unde puteți admira întreaga curte a Palatului, puteți fi siguri că veți primi un răsfăț culinar.

Restaurant Palatul Mogoșoaia spune o poveste prin tot ceea ce bucătarii săi gătesc chiar în vechea bucătărie a Palatului.

Gătim regal, așa cum se făcea odată!

Meniuri evenimente Royal Art Palatul Mogosoaia

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - cu open bar, începând de la 85 euro [format PDF 0.15MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu open bar, începând de la 65 euro [format PDF 0.12MB] Descarcă - MENIURI CORPORATE - prețuri începând de la 47 euro [format PDF 0.07MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Royal Art Palatul Mogosoaia

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Royal Art Palatul Mogosoaia.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Royal Art Palatul Mogosoaia