Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Signature Events

Iancului, Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0751-103-220

CAPACITATE

120-300

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Iubirea ta este unica, povestea voastra de dragoste este speciala, iar cea mai noua locatie de evenimente – SIGNATURE EVENTS – iti ofera un cadrul pe masura unde sa le sarbatoresti alaturi de cei dragi.

Prin experienta si implicare, echipa face ca fiecare moment al nuntii tale sa fie amintiri pe care sa le retraiesti cu drag peste ani. Poti alege intre cele doua saloane cu design spectaculos: The Secret Garden, o adevarata gradina urbana sau salonul Fairytale, un decor de basm in nuante calde.

Avantaje Signature Events

Signature Evens. Unique, Iconic, Timeless.

Meniuri evenimente Signature Events

NUNTĂ 2020 - oferte speciale [deschide link] NUNTĂ 2021 - Ianuarie-Aprilie, Candy Bar Inclus, 58 euro [deschide link] BOTEZ IUNIE 2020 - Ultima data disponibila , Lemonade Bar Inclus, la 50 euro [deschide link]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Signature Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Signature Events.

Saloanele Signature Events

Salonul Fairytale

120-175 persoane

Un decor de basm, dominat de nunate calde, cu decoratiuni unicat si elemente lucrate manual de artisti plastici si scenografi, salonul Fairytale este ideal pentru evenimente memorabile.

Salonul The Secret Garden

170-300 persoane

O adevarata gradina urbana, salonul The Secret Garden se remarca prin accentele de lumina naturala si decorul inspirat de natura, cu elemente lucrate manual de artisti plastici si scenografi, un decor ideal pentru evenimente spectaculoase.

Salonul Iconic

70 persoane

Imbinarea perfecta intre elemente de design contemporan si accente clasice, culorile calde si atmosfera intima fac din salonul Iconic spatiul perfect pentru orice tip de eveniment.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Signature Events