Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Simfonia Ballroom

Adresa 1: Pipera, Sos. Pipera nr. 48 , Bucuresti [HARTĂ]

Adresa 2: Pipera, Str. Dimitrie Pompeiu nr. 10B, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0737.338.899, 0720.009.007

CAPACITATE

70-400

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Este timpul sa va oferiți tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.

Simfonia Ballroom Pipera este alcatuit din doua sali, Piano si Violin, despartite printr-un perete modular antifonat, cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 450 de persoane.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Pentru ca profesionalismul nu ramane niciodata nerasplatit, succesul fulminant al evenimentelor organizate de Simfonia Ballroom si cererile continue din partea clientilor, ne-au determinat sa mai deschidem inca două saloane.

Simfonia Ballroom Pompeiu ofera bun gust si eleganta in doua sali, Allegro si Adagio, precum si posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip, organizate adecvat in aer liber.

Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente, iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Meniuri evenimente Simfonia Ballroom

MENIU NUNTA 1 - SUPER OFERTA - 55 / 77 € *

MENIU NUNTA 2 - 85 €

MENIU NUNTA 3 - 100 €

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Simfonia Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Simfonia Ballroom.

Saloanele Simfonia Ballroom

Saloanele Piano si Violin - Pipera

70-400 persoane

Cele doua sali Piano si Violin vor fi despartite printr-un perete modular antifonat cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 400 de persoane.

Atmosfera este controlata printr-un sistem de aer conditionat de ultima generatie, accesul se face pe cai separate.

Saloanele Allegro si Adagio - Pompeiu

70-170 persoane

Doua saloane, cu capacitati de la 70 pana la 170 de persoane fiecare, aer conditionat, parcare, sistem de sonorizare de ultima generatie, mobilier si decoratiuni de lux, aranjare si decorare pentru orice tip de eveniment.

Ca o noutate - avem posibilitatea de a oferi evenimente organizate adecvat in aer liber. Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane.

Solicita oferta de la Simfonia Ballroom Solicita oferta de la toate locatiile