Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Simposio Events

Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0727.714.808

CAPACITATE

50-200

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră.

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Profesionalism si calitate - tinem cont de toate aspectele, pentru ca fiecare eveniment pe care il gazduim sa fie unul memorabil. Atenția la detalii ne caracterizează întru totul. De la organizarea evenimentului, până la cele mai atent alese meniuri, acordăm fiecărui pas importanța cuvenită ca totul să creeze un cadru perfect, de poveste, pentru evenimentul vostru.

Prin design, atmosferă cât și căldura colaboratorilor noștri suntem convinși că putem să creăm împreună amintiri de neuitat. Iar faptul că dispunem de bucătărie proprie, vă asigurăm că meniul servit va fi de cea mai bună calitate, asta reprezintă garanția calității și gustului impecabil. Lăsați-vă surprinși de varietatea și gustul delicios al meniului nostru!

SALONUL FAVOLA. O nunta de poveste in nuante de mov,culoarea pasiunii, romantismului si a emotiilor , care diminueaza tendintele egoiste si aduce intelepciune spirituala. Suprafata 300 mp, capacitate minima 70 persoane, capacitate maxima 200 seatting si 450 standing.

SALONUL CARUSO. Alege sa ai o nunta de poveste in nuante turquoise! Un salon elegant cu o vibratie aparte. Suprafata 200 mp, capacitate minima 50 persoane, capacitate maxima 170 seatting si 350 standing.

SALOANELE NOASTRE BENEFICIAZĂ DE:

Meniurile si pachetele noastre pot fi adaptate in functie de cererile dumneavoastră, astfel incat sa va reflecte nota personală. De asemenea, bonusurile incluse in aceste pachete sunt, cu siguranta, o metoda perfecta de economisire pentru dumneavoastra, in acelasi timp bucurandu-va de servicii de inalta calitate.

CADOUL NOSTRU PENTRU TINE:

Pasiunea din bucătăria noastra face ca farfuriile să fie pline de culoare, savoare și arome care încânta chiar și cele mai capricioase papile gustative.

Meniuri evenimente Simposio Events

Descarcă oferta - BOTEZ ALL INCLUSIVE - de la 40 euro, in format PDF [PDF 0.2MB] Descarcă oferta - NUNTĂ ALL INCLUSIVE 1 - de la 51 euro, in format PDF [PDF 0.2MB] Descarcă oferta - NUNTĂ ALL INCLUSIVE 2 - de la 56 euro, in format PDF [PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Simposio Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Simposio Events.

Solicita oferta de la Simposio Events Solicita oferta de la toate locatiile