Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Simposio Events

Iancului, Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0727.714.808

CAPACITATE

50-220

MENIURI DE LA

46 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră.

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri, banchete. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Profesionalism si calitate - tinem cont de toate aspectele, pentru ca fiecare eveniment pe care il gazduim sa fie unul memorabil. Atenția la detalii ne caracterizează întru totul. De la organizarea evenimentului, până la cele mai atent alese meniuri, acordăm fiecărui pas importanța cuvenită ca totul să creeze un cadru perfect, de poveste, pentru evenimentul vostru.

Prin design, atmosferă cât și căldura colaboratorilor noștri suntem convinși că putem să creăm împreună amintiri de neuitat. Iar faptul că dispunem de bucătărie proprie, vă asigurăm că meniul servit va fi de cea mai bună calitate, asta reprezintă garanția calității și gustului impecabil. Lăsați-vă surprinși de varietatea și gustul delicios al meniului nostru!

SALOANELE NOASTRE BENEFICIAZĂ DE:

Meniurile si pachetele noastre pot fi adaptate in functie de cererile dumneavoastră, astfel incat sa va reflecte nota personală. De asemenea, bonusurile incluse in aceste pachete sunt, cu siguranta, o metoda perfecta de economisire pentru dumneavoastra, in acelasi timp bucurandu-va de servicii de inalta calitate.

CADOUL NOSTRU PENTRU TINE:

Pasiunea din bucătăria noastra face ca farfuriile să fie pline de culoare, savoare și arome care încânta chiar și cele mai capricioase papile gustative.

Meniuri evenimente Simposio Events

EXTRA CADOU pentru contracte în 2022, Cabina Foto nelimitat. Sunați-ne!
Descarcă - NUNTĂ STANDARD - Ultra All Inclusive, 67 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - NUNTĂ PREMIUM - Ultra All Inclusive, 73 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - BOTEZ ALL INCLUSIVE SÂMBĂTĂ - prețuri meniu 53 / 55 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - BOTEZ ALL INCLUSIVE DUMINICĂ - prețuri meniu 47 / 49 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - CUNUNIE ALL INCLUSIVE - preț meniu 170 lei [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Simposio Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Simposio Events.

Saloanele Simposio Events

SALONUL FAVOLA

70-220 persoane

Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola Salonul Favola

O nunta de poveste in nuante de mov, culoarea pasiunii, romantismului si a emotiilor, care diminueaza tendintele egoiste si aduce intelepciune spirituala. Suprafata 300 mp, capacitate minima 70 persoane, capacitate maxima 220 seatting si 450 standing.

SALONUL CARUSO

50-150 persoane

Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso Salonul Caruso

Din aceasta primavara, salonul Caruso si-a schimbat infatisarea cu un design modern si rafinat. Cu o capacitate de minim 50 de locuri si maxim 150, luminos primitor si cu aranjamente florale in nuante pastelate, poate fi cadrul ideal pentru un eveniment de excepție. Un salon spațios, fara stâlpi si cu un ring de dans încăpător pentru tine si invitații tai.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Simposio Events