Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Sunrise Restaurant & Garden

Corbeanca, Paradisul Verde, Str. Primaverii nr. 23A, sat Ostratu, Ilfov (langa Paradisul Verde), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Restaurant, Terasa, Locatie nunta botez
0720.717.150, 0744.357.535, 021.369.9299

PARCARE

Proprie

Arată galeria foto completă

Complexul SUNRISE Restaurant & Garden, situat in nordul capitalei, in zona cea mai verde a Comunei Corbeanca, in imediata vecinatate a complexului Paradisul Verde, a fost creat si si-a deschis larg portile pentru iubitorii de natura, imbinata cu arta culinara rafinata si un ambient intim si de bun gust.

Localul urmareste, prin modul in care intampina orice doritor care ii calca pragul, sa ofere bun gust si rafinament culinar, ambientul deosebit si o latura bio foarte bine dezvoltata, atat prin ingrediente, cat si prin mediul in care va puteti relaxa, in fiecare moment petrecut alaturi de noi.

Aici, intr-un cadru natural deosebit, satisfacem nevoia fiecaruia de relaxare, prin punerea la dispozitie a unui spatiu verde generos, a dotarilor cu piscine si loc de joaca pentru copii, un barbeque pur traditional, unde va veti simti in mijlocul naturii prin amplasarea sa.

Aici va veti rasfata cu bucate alese, pline de ingrediente ecologice, culese din gradina bio pe care complexul o detine si o ingrijeste cu multa pasiune si traditionalism si, in cel mai elegant mod posibil, cu posibilitatea de a organiza, in orice perioada a anului, evenimente personale sau de afaceri, prin punerea la dispozitie a salonului de evenimente de care dispune complexul.

Asadar, vizitand Sunrise Restaurant&Garden din Corbeanca, veti avea posibilitatea de a va rasfata simturile si de a va relaxa in cel mai original mod posibil, adaugand ca nimic nu poate insemna mai mult in domeniu, decat natura si cat mai multe ingrediente ecologice in fiecare dintre bucatele cu care veti fi servit de fiecare data la noi.

Va dorim in fiecare clipa bun venit si, cu siguranta se va repeta acest apelativ dupa prima vizita la Sunrise Restaurant & Garden.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Sunrise Restaurant & Garden

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Sunrise Restaurant & Garden.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Sunrise Restaurant & Garden