Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

The Old Sibiu

Cismigiu, Central, Str. Otetelesanu nr. 3A-3B, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0721-172-390, 0723-637-769

CAPACITATE

10-150

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei, 5 minute pana in parcul Cismigiu, cu acces facil din toate zonele Bucurestiului, avand parcare privata si terasa, restaurantul The Old Sibiu este o locatie eleganta ce imbina intr-un mod placut lemnul masiv cu sticla si oglinzile, conceptul circular oferind o ambianta speciala de caldura si intimidate pentru orice tip de eveniment.

Capacitatea locatiei este de pana la 170 de locuri dispuse pe doua nivele, iar bucataria noastra are o suprafata generoasa care permite realizarea tuturor preparatelor culinare. Echipa de profesionisti din cadrul bucatariei este angajata permanent si toate meniurile se realizeaza de catre bucatarii nostri, iar degustarea este din partea casei.

In cadrul locatiei noastre veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs preferate servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.

NUNTI SI BOTEZURI

Pentru momente unice, memorabile si pline de iubire echipa noastra, formata din profesionisti dedicati va acorda o atentie deosebita evenimentului dumneavoastra, transformandu-l intr-un prilej de bucurie si sarbatoare.

Ofertele noastre pentru nunti si pentru botezuri au fost gandite astfel incat aceste evenimente sa ramana cu adevarat memorabile pentru dumneavoastra.

EVENIMENTE CORPORATE & MORE

Evenimente corporate, company party, prezentari de moda, lansari de produse, banchete, petreceri private, cu toate acestea suntem familiarizati in cadrul locatiilor noastre.

Eleganta locatiei, diversitatea meniurilor, ambianta speciala, sonorizarea si muzica de buna calitate, serviciile de buna calitate fac ca Restaurantul The Old Sibiu sa fie locul special pentru evenimentele voastre.

Meniuri evenimente The Old Sibiu

THE OLD SIBIU - Concept unic in centrul Bucurestiului / Meniuri Ultra All Inclusive fara limita de bautura / Oferte personalizate in functie de buget si tipul de eveniment.

OFERTE NUNTĂ

MENIU NUNTA SILVER - pret meniu 65 euro

MENIU NUNTA GOLD - pret meniu 72 euro

MENIU NUNTA PLATINUM - pret meniu 79 euro

OFERTE CUNUNIE

MENIU CUNUNIE SILVER - pret meniu 30 euro

MENIU CUNUNIE GOLD - pret meniu 35 €

OFERTE BOTEZ

MENIU BOTEZ SILVER - pret meniu 45 €

MENIU BOTEZ GOLD - pret meniu 53 €

MENIU BOTEZ PLATINUM - pret meniu 57 €

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la The Old Sibiu

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre The Old Sibiu.

Solicita oferta de la The Old Sibiu Solicita oferta de la toate locatiile