Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Toya Concept Events

Cernica, Str. Strandului nr. 101, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0733-413-234

CAPACITATE

80-400

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Toya Concept Events dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Toya Concept Events - Casa Cernica Ballroom & More le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners - astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in salonul Hulala Grand Ballroom sau Eclipse Exclusive Venue!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Toya Concept Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Toya Concept Events.

Saloanele Toya Concept Events

ECLIPSE EXCLUSIVE VENUE

80-150 persoane

Eclipse Exclusive Venue, mai mic dar la fel de elegant precum cortul de lux Grande, poate gazdui evenimente de pana la 150 de persoane. Acesta ofera un cadru intim si elegant, urmarind acelasi concept de lacas al imaginatiei, precum cortul Grande.

Este ideal pentru orice tip de evenimente speciale in viata unui cuplu, precum nunti, botezuri sau aniversari, dar si pentru evenimente corporate restranse.

HULALA GRAND BALLROOM

150-400 persoane

Hulala Grand Ballroom, cu o capacitate de 400 de persoane, are ca atuu principal stilul cameleonic, la fiecare eveniment transformandu-se in functie de povestea fiecarui client.

Albul, ce emana puritate, se combina perfect cu exteriorul verde si aranjamentele florale, dand senzatia de un spatiu in comuniune cu natura. In functie de luminile ambientale si jocul de culori, sirul povestii continua conform dorintelor clientilor.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Toya Concept Events