Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Twilight Events

Piata Presei, Romexpo, Str. Montreal nr. 10 (World Trade Center), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0732-506-611

CAPACITATE

30-400

MENIURI DE LA

55 euro

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Ziua nunții Dumneavoastră este specială pentru noi și ne mândrim cu faptul că acordăm atenție fiecărui detaliu, astfel încât evenimentul să se desfășoare intocmai precum vi l-ati imaginat.

Twilight Events - locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate!

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 5 saloane din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata, mai putin formala). Cele trei saloane se gasesc in cadrul World Trade Center Bucuresti WTCB din zona Piata Presei - Grand Ballroom, Darclee, New York, Amarillis și Giglio.

Coordonatoarea nostra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca va bucurati de o seara magica alaturi de invitatii dumneavoastra.

Lauda de sine... Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

Nunta inseamna bucurie, dar si multe emotii, asa ca de multe ori mirii uita de problema locurilor de parcare. Nu este un detaliu major dar este semnificativ pentru confortul invitatilor. Pentru evenimentele organizate la saloanele Twilight va oferim gratuit locuri de parcare pazite.

Meniuri evenimente Twilight Events

SERVICII INCLUSE IN MENIU

Degustarea meniului si a tortului

Meniuri, numere mese si opis, suporti pentru lumanari, casuta de dar

Superior queen size bedroom Hotel Pullman 4* (o noapte) si preturi preferentiale cazare invitati

Oglinda pentru mesele invitatilor, covor rosu (Plaza), parcare privata & WI-FI

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - ultra all inclusive, de la 79 euro [format PDF 0.1MB]
Descarcă - MENIURI BOTEZ - ultra all inclusive, de la 55 euro [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Twilight Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Twilight Events.

Saloanele Twilight Events

Plaza Ballroom

150-400 persoane

Situat in partea de nord a capitalei, Plaza Ballroom este unic datorita cupolei de sticla si a formei sale circulare, iar drapajele dau o nota de eleganta.

Salon New York

70-140 persoane

In salonul New York, nunta ca-n povesti a devenit mai mult decat o simpla vorba, iar visul unei mirese de a se simti ca o printesa in ziua nuntii a devenit o realitate.

Salon Darclee

30-65 persoane

Twilight Events a ales Salon Darclee pentru organizarea de evenimente deoarece este una din putinele locatii de nunta in Bucuresti care impresioneaza prin farmecul sau original.

Salon Amarillis

70-150 persoane

Twilight Events a ales Salon Amarillis pentru organizarea de evenimente deoarece este elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal în stil Venețian.

Salon Giglio

30-60 persoane

Pentru nunți intime, botezuri și cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați, Salonul Giglio oferă un cadru unic.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Twilight Events