Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Twilight Events

Piata Presei, Romexpo, Str. Montreal nr. 10 (World Trade Center), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0722.888.312, 0786.386.435

CAPACITATE

30-400

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Ziua nunții Dumneavoastră este specială pentru noi și ne mândrim cu faptul că acordăm atenție fiecărui detaliu, astfel încât evenimentul să se desfășoare intocmai precum vi l-ati imaginat.

Twilight Events - locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate!

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 3 saloane din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata, mai putin formala). Cele trei saloane se gasesc in cadrul World Trade Center Bucuresti WTCB din zona Piata Presei - Grand Ballroom, Darclee si New York.

Coordonatoarea nostra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca va bucurati de o seara magica alaturi de invitatii dumneavoastra.

Lauda de sine... Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

Nunta inseamna bucurie, dar si multe emotii, asa ca de multe ori mirii uita de problema locurilor de parcare. Nu este un detaliu major dar este semnificativ pentru confortul invitatilor. Pentru evenimentele organizate la saloanele Twilight va oferim gratuit locuri de parcare pazite.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Twilight Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Twilight Events.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Twilight Events