Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Velveto Finest Ballroom

Tei, Str. Oltetului nr. 30, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0764.118.347, 0751.024.894

CAPACITATE

50-330

PARCARE

proprie, spațioasă

Arată galeria foto completă

Velveto Ballrooms este un centru pentru evenimente situat intr-un cadru natural, ce va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Alegeti unul dintre cele trei saloane de evenimente: Sala Ronda, Salonul Chambre si Salonul Velvet.

Acestea au fost concepute de designeri astfel incat sa va ofere o atmosfera calda, speciala. Asadar veti intampina o ospitalitate deosebita pentru tot cei care veti avea privilegiul si placerea sa participati la evenimentele organizate la Velveto.

Cu siguranta veti gasi stilul care va place la unul dintre cele trei saloane de evenimente!

ECHIPA VELVETO

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri , banchete, targuri, concerte live, agape, workshop-uri etc.

ARTA CULINARA

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: Va rasfatam cu cele mai apetisante preparate lasandu-va posibilitatea de a va personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru voi.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Velveto Finest Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Velveto Finest Ballroom.

Saloanele Velveto Finest Ballroom

SALA RONDA

330 sitting si 700 standing

Sala Rondă este vedeta conceptului Velveto! Cu adevarat grandioasa, regala, eleganta si cu personalitate este locul in care vei simti, atmosfera unui eveniment spectaculos.

Suprafata salon - 540mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby - 140mp; Capacitate maxima - 330 sitting si 700 standing; Terasa privata cu gradina englezeasca pe malul lacului Tei - 500mp; 14 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380w pentru echipamente audio-video; Parcare privata; Camera bebelus; Bucatarie proprie

SALON CHAMBRE

200 sitting si 350 standing

Salonul Chambre va introduce in atmosfera unei locatii cu aer frantuzesc, cu candelabre luxuriante, tapet fin si decoratiuni cu gust. Veti simti eleganta si personalitatea unei veritabile sali de bal.

Suprafata salon - 400 mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby - 80mp; Capacitate maxima - 200 sitting si 350 standing; Terasa privata pe malul lacului Tei; Acces la zona de piscina; 10 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380 pentru echipamente audio-video; Bucatarie proprie; Parcare private

SALON VELVET

180 sitting si 350 standing

Salonul Velvet, stralucitor si unic, te va cu cuceri din prima clipa cu conceptul sau avangardist, cu candelabrele create special pentru a personaliza spatiul creand astfel un loc de neuitat pentru cei care-i vor calca pragul. Amintirile Velvet vor fi fine, ca matasea! Incearca aceasta senzatie!

Suprafata salon - 400 mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby - 120mp; Capacitate maxima - 180 sitting si 350 standing; Terasa privata pe malul lacului Tei; Acces la zona de piscina; 10 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380 pentru echipamente audio-video; Bucatarie proprie; Parcare privata

PISCINA KUNDALINI

300 sitting si 700 standing

Piscina Kundalini este un concept nou al brandului Velveto, exclusivist, pentru persoanele pretentioase care doresc sa organizeze evenimente speciale in aer liber.

Organizam petreceri private, nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate si evenimente de amploare.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Velveto Finest Ballroom