Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Vibere Events

Crângaşi, Șos. Virtuții nr. 55, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0712-285-017

CAPACITATE

50-150

MENIURI DE LA

75 euro

PARCARE

50 locuri

Arată galeria foto completă

Salut! Suntem Vibere Events, creatori de amintiri de neuitat! Vrem sa te ajutam si pe tine sa ai parte de evenimentul acela la care visezi dintotdeauna: unic, plin de emotie si fara cusur.

CE-TI OFERIM

Doua saloane inspirate din natura si o gradina imensa, loc de joaca pentru cei mai mici dintre invitati, OPEN bar nelimitat, Cocktail-uri, Degustare gratuita meniu, TVA inclus.

Ursitoare, animatori, Kids Corner, DJ, candy bar, tort, aranjamente florale naturale (pentru mese si prezidiu), meniuri personalizate, foto-video, cabina foto, oglinda magica.

Organizam evenimente in aer liber!

Te visezi o mireasa cu coronita din flori pe cap si bucle lejere, intr-o rochie alba care cade libera pe trup si cu un decor desprins din basme?

Salonul nostru Garden si gradina imensa, plina de verdeata, sunt perfecte pentru tine! Capacitatea maxima a salonului este de 110 persoane, iar gradina are o capacitate maxima de 150 persoane.

Salonul de evenimente Green e locul de care ai nevoie pentru momentele importante din viata ta!

Nunta, botez, taiere mot, rupere turta, petrecere pentru copii, eveniment corporate, majorat, banchet, aniversare, petrecere privata, cocktail party, simpozion, lansare de carte, conferinta, seminar. Capacitatea maxima a salonului este de 120 persoane.

Noi, cei de la Vibere Events iti stam la dispozitie!

Meniuri evenimente Vibere Events

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - all inclusive și servicii incluse [format PDF 0.2MB]
Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu open bar și servicii incluse [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Vibere Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Vibere Events.

Saloanele Vibere Events

Vibere Garden

110 persoane la mese

Te visezi o mireasa cu coronita din flori pe cap si bucle lejere, intr-o rochie alba care cade libera pe trup si cu un decor desprins din basme? Salonul nostru Garden si gradina imensa, plina de verdeata, sunt perfecte pentru tine! Capacitatea maxima a salonului este de 110 persoane, iar gradina are o capacitate maxima de 150 persoane.

Vibere Green

120 persoane la mese

Salonul de evenimente Green e locul de care ai nevoie pentru momentele importante din viata ta! Nunta, botez, taiere mot, rupere turta, petrecere pentru copii, eveniment corporate, majorat, banchet, aniversare, petrecere privata, cocktail party, simpozion, lansare de carte, conferinta, seminar. Capacitatea maxima a salonului este de 120 persoane.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Vibere Events