Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Vibere Events

Crângaşi, Șos. Virtuții nr. 55, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0712-285-017

CAPACITATE

50-150

MENIURI DE LA

54 euro

PARCARE

50 locuri

Arată galeria foto completă

Salut! Suntem Vibere Events, creatori de amintiri de neuitat! Vrem sa te ajutam si pe tine sa ai parte de evenimentul acela la care visezi dintotdeauna: unic, plin de emotie si fara cusur.

CE-TI OFERIM!

Doua saloane inspirate din natura si o gradina imensa, loc de joaca pentru cei mai mici dintre invitati, OPEN bar nelimitat, Cocktail-uri, Degustare gratuita meniu, TVA inclus.

Ursitoare, animatori, Kids Corner, DJ, candy bar, tort, aranjamente florale naturale (pentru mese si prezidiu), meniuri personalizate, foto-video, cabina foto, oglinda magica.

Salonul de evenimente Green e locul de care ai nevoie pentru momentele importante din viata ta! Nunta, botez, taiere mot, rupere turta, petrecere pentru copii, eveniment corporate, majorat, banchet, aniversare, petrecere privata, cocktail party, simpozion, lansare de carte, conferinta, seminar. Noi, cei de la Vibere Events iti stam la dispozitie. Capacitatea maxima a salonului este de 120 persoane.

Te visezi o mireasa cu coronita din flori pe cap si bucle lejere, intr-o rochie alba care cade libera pe trup si cu un decor desprins din basme? Salonul nostru Garden si gradina imensa, plina de verdeata, sunt perfecte pentru tine! Capacitatea maxima a salonului este de 100 persoane, iar gradina are o capacitate maxima de 150 persoane.

Meniuri evenimente Vibere Events

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - 5 variante propuse, de la 63 euro [format PDF 0.2MB]
Descarcă - MENIURI BOTEZ - 5 variante propuse, de la 54 euro [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Vibere Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Vibere Events.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Vibere Events